Beta hcg 2,00

Benm 8 gün varken 2 cktı 6 gün snra kanda 146 cktı yani yükseldi inş sennde öledir

Benm 8 gün varken 2 cktı 6 gün snra kanda 146 cktı yani yükseldi inş sennde öledir
Peki kan testi yaptırmadan önce idar testi yaptrıdınız mı benimde 8 gün varken kan verdim 2 cıkmıştı bugunde reglime 3 gün var idrar testi yaptrdım negatif çıktı yükselirmi acaba değerim

Peki kan testi yaptırmadan önce idar testi yaptrıdınız mı benimde 8 gün varken kan verdim 2 cıkmıştı bugunde reglime 3 gün var idrar testi yaptrdım negatif çıktı yükselirmi acaba değerim
Evet 3 gün varken yaptım bak böle cıktı zaten hissedyrdum olduğunu cnm dünde iki gün kala kan verdm kanda da cıktı kan ver cnm belki kanda ckar senn

Eklentiler

• 07944838-50BA-43BD-BBA2-D2F2CBD7DE19.jpeg
    27,9 KB · Görüntüleme: 114
Daha yumurtlamadan ne zaman döllenme olacak da beta hcg yukselecek...Sabirsizliginizi anliyorum ama tibbi olarak da su an farkedilmesi imkansiz...Biraz sabredin...

Daha yumurtlamamışsınız. Yani daha spermle yumurtanın birleşmesi diye birşey yok ortada.
Değeriniz yükselmesi yumurtladığınız gün sperm ile birleşmiş demektir.
Bu şartlar altında gebelik var ya da yok hiçbir anlam ifade etmez.
Bebeğinizin olması için yumurtlama gününüzden bir iki gün önce ve sonraki günlerde ilişkiye girerek döllenme ihtimalini arttırmanız gerek. D dommmn

Yumurtlama zamanında olmam gerekiyor zaten bunun da hesabını yapamıyorum aslında çok detay bilmiyorum okuduklarım kadarıyla daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorum

Yumurtlama zamanında olmam gerekiyor zaten bunun da hesabını yapamıyorum aslında çok detay bilmiyorum okuduklarım kadarıyla daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorum
Anlıyorum canım. Adet/Regl takvimi uygulamaları var. Düzenli adet oluyırsan ne zaman yumurtladığını hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğu günleri gösteriyor. Onlar faydalı olabilir.
Birleşme olduktan birkaç gün sonra aslında kanda çıkar idrarda çıkması için en erken adetine 3-4gün kalmış olmalı. Erken gebelik testleri ya da silik sonuçlar olabiliyor. Bunlar seni yıpratır. Adetine yakın test yapmaya çalış.
Bebeğinize kavuşursunuz umarım hayırlı olsun:)

Evet 3 gün varken yaptım bak böle cıktı zaten hissedyrdum olduğunu cnm dünde iki gün kala kan verdm kanda da cıktı kan ver cnm belki kanda ckar senn
Sizinki silikte olsa çıkmız bende direk bembeyaz çıktı bakalım 2 gün kaldı inşallah bebeğim benimledir günler gecmiyor

Teşekkür ederim bu değerli bilginiz için, amin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…