- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- 53
Benm 8 gün varken 2 cktı 6 gün snra kanda 146 cktı yani yükseldi inş sennde öledirmerhaba bayanlar adet günüme henüz 17 gün var fakat belki belli olur diye bugün kan verdim sonuçta 2,00 yazıyordu bu değer yükselir mi yada başına böyle birşey gelen arkadaşlarımız var mı bu konu hakkında bilgisizim
Amin çok sağol :)Aynen canım sen çalışmalara devam et inşallah bebişin olur hayırlısıyla :)
Benm 8 gün varken 2 cktı 6 gün snra kanda 146 cktı yani yükseldi inş sennde öledir
Sağol cnm darısı sana inş:)İnşallah inşallah, allah bağışlasın :)
Peki kan testi yaptırmadan önce idar testi yaptrıdınız mı benimde 8 gün varken kan verdim 2 cıkmıştı bugunde reglime 3 gün var idrar testi yaptrdım negatif çıktı yükselirmi acaba değerimBenm 8 gün varken 2 cktı 6 gün snra kanda 146 cktı yani yükseldi inş sennde öledir
Evet 3 gün varken yaptım bak böle cıktı zaten hissedyrdum olduğunu cnm dünde iki gün kala kan verdm kanda da cıktı kan ver cnm belki kanda ckar sennPeki kan testi yaptırmadan önce idar testi yaptrıdınız mı benimde 8 gün varken kan verdim 2 cıkmıştı bugunde reglime 3 gün var idrar testi yaptrdım negatif çıktı yükselirmi acaba değerim
Aminnnnnnn :)Sağol cnm darısı sana inş:)
Merakla bekliyorum zaten :))Evet 3 gün varken yaptım bak böle cıktı zaten hissedyrdum olduğunu cnm dünde iki gün kala kan verdm kanda da cıktı kan ver cnm belki kanda ckar senn
Daha yumurtlamadan ne zaman döllenme olacak da beta hcg yukselecek...Sabirsizliginizi anliyorum ama tibbi olarak da su an farkedilmesi imkansiz...Biraz sabredin...[/QUOT
Sabrediyorum öğreniyorum :)
Daha yumurtlamamışsınız. Yani daha spermle yumurtanın birleşmesi diye birşey yok ortada.
Değeriniz yükselmesi yumurtladığınız gün sperm ile birleşmiş demektir.
Bu şartlar altında gebelik var ya da yok hiçbir anlam ifade etmez.
Bebeğinizin olması için yumurtlama gününüzden bir iki gün önce ve sonraki günlerde ilişkiye girerek döllenme ihtimalini arttırmanız gerek. D dommmn
Anlıyorum canım. Adet/Regl takvimi uygulamaları var. Düzenli adet oluyırsan ne zaman yumurtladığını hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğu günleri gösteriyor. Onlar faydalı olabilir.Yumurtlama zamanında olmam gerekiyor zaten bunun da hesabını yapamıyorum aslında çok detay bilmiyorum okuduklarım kadarıyla daha doğrusu öğrenmeye çalışıyorum
Sizinki silikte olsa çıkmız bende direk bembeyaz çıktı bakalım 2 gün kaldı inşallah bebeğim benimledir günler gecmiyorEvet 3 gün varken yaptım bak böle cıktı zaten hissedyrdum olduğunu cnm dünde iki gün kala kan verdm kanda da cıktı kan ver cnm belki kanda ckar senn
İnş canm bebegn senledir pozitif ol kanada baktr benceSizinki silikte olsa çıkmız bende direk bembeyaz çıktı bakalım 2 gün kaldı inşallah bebeğim benimledir günler gecmiyor
Teşekkür ederim bu değerli bilginiz için, amin inşallah :)Anlıyorum canım. Adet/Regl takvimi uygulamaları var. Düzenli adet oluyırsan ne zaman yumurtladığını hamile kalma ihtimalinin yüksek olduğu günleri gösteriyor. Onlar faydalı olabilir.
Birleşme olduktan birkaç gün sonra aslında kanda çıkar idrarda çıkması için en erken adetine 3-4gün kalmış olmalı. Erken gebelik testleri ya da silik sonuçlar olabiliyor. Bunlar seni yıpratır. Adetine yakın test yapmaya çalış.
Bebeğinize kavuşursunuz umarım hayırlı olsun:)
İnşallah biran önce gönlünüzce olur herşey :)Sizinki silikte olsa çıkmız bende direk bembeyaz çıktı bakalım 2 gün kaldı inşallah bebeğim benimledir günler gecmiyor
Teşekkür ederim Rabbim isteyen herkeze tez zamanda versin inşallahhhhİnşallah biran önce gönlünüzce olur herşey :)
Şafak 2 perşembe günü olmazsan kana baktırcam canımİnş canm bebegn senledir pozitif ol kanada baktr bence
Aynen en iyisini yaparsn benm erken yapmamın sebebi hissetmemdi cnm eşim bile inanmyrdu o da testi gördkten snra inandı:)Şafak 2 perşembe günü olmazsan kana baktırcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?