Beta HCG 19 hamile miyim

Merhaba ben 4+4 üm bugün, dün betam 1568 çıktı hiç doktora gitmedim henüz haftaya çarşamba randevu almıştım,geç bir tarih mi gitsem görür müydü
Bence geç gitmeniz daha iyi çünkü göremeseydi ister istemez kafaya takar üzülürdünüz bazılarında erken bazılarında geç görülüyor ya

Kızlar selam. Yumurtlama sürecimi hiç takip etmediğim için maalesef bilmiyorum, bu konuda tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var. SAT 25 Şubat, 10 Mart'ta lekelenme ve ağrı başladı. Lekelenme ve ağrılar tam 16 gün sürdü, 25 Mart'ta bitti. Dayanılmayacak gibi değil fakat zaman zaman artan (ağrı kesiciye ihtiyaç duyulan), zaman zaman ise hafifleyen/kaybolan bel ve kasık ağrıları bu süre içinde hep devam etti. Reglden 14 gün sonra başladığı için yumurtlama olduğunu düşünüyorum. Ancak süre çok uzun geldi. Doktora gittim fakat net bir yorum yapamadı. Dış gebelik veya yumurtlama olduğunu düşünerek beta-hcg istedi. Pozitif çıkarsa tekrar gelirsin, negatif çıkarsa yumurtlamadır dedi. Sonuç negatif (2) çıktı, araya bayram da girince tekrar gidemedim. Henüz regl olmadım, reglimi hangi günden hesaplayacağımı da bilemiyorum. Sizce yumurtlayamama ya da yumurtamın çatlayamaması gibi bir durum olabilir mi? Veya dış gebelik, kimyasal gebelik tarzı bir şey? Benzer bir durum yaşayanınız oldu mu?

Ultrason görüntüsü de 17 Mart tarihine ait. Yani döngümün 21. günü. Belki USG ultrason görüntüsünden anlayan birileri çıkar

Eki Görüntüle 3569359

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…