- 13 Haziran 2024
- 173
- 21
- 13
- 29
Benim de 15 şubat geç döllenme dedi doktor herhalde senin gibi 5 hafta falanımdır bugün beta verdim 1207 çıktı cuma kontrole gideceğim. Ama bugün kasık ağrım oldu biraz kahve leke geldi korktum17 şubatta olmuştum ben regl canım
Bana idrara sıkışık gel dedi doktor keseyi görmek içinİyi geceler idrara sıkışık mi girdin canım ultrasona bende en son 20 Şubat'ta adet oldum yarın ilk defa gideceğim keseyi görür müyüz ki acaba bende en son cumartesi verdim 180 çıktı yarın görünmez diye korkuyorum biraz
Canım peki karından mi baktı yoksa vajinal ultrason mu yaptıBana idrara sıkışık gel dedi doktor keseyi görmek için
6 Mart'ta yumurtlama oldu canım 17 sinde kan verdim 27 çıktı 20 sinde verdim 80 çıktı 22 sinde verdim 160 çıktı sence yükselme nasıl bir hafta daha beklemek istiyordum ama dayanamadım degerimin yeteri kadar artmadigindanda korkuyorumÇok da sıkışık değildim canım ben ama beta 180 bence gözükmez daha kese geç döllenme de olmuş olabilir benim 17 mart da verdiğim de beta 953 tü
Kahve leke var mı sen de hiçAaa betan çok iyi çıkmış canım olabilir bu aylarda benim de vardı ağrılarım azaldı ama artık baya
Yok canım bende gelmedi hiç ama göğüslerim aşırı hassas çok acıyoKahve leke var mı sen de hiç
Dün biraz geldi benim ama kesildi çok şükür benim de göğüslerim felaket hele sabahları uyanınca nasıl ağrıyorYok canım bende gelmedi hiç ama göğüslerim aşırı hassas çok acıyo
Benim 15 şubat regl ben 15 martta 9 ile öğrendim düşün6 Mart'ta yumurtlama oldu canım 17 sinde kan verdim 27 çıktı 20 sinde verdim 80 çıktı 22 sinde verdim 160 çıktı sence yükselme nasıl bir hafta daha beklemek istiyordum ama dayanamadım degerimin yeteri kadar artmadigindanda korkuyorum
Gerçekten bende öyle ya bide o kadar şiştiler ki şimdiden böyleyse 9 aya kadar nası olcaklarDün biraz geldi benim ama kesildi çok şükür benim de göğüslerim felaket hele sabahları uyanınca nasıl ağrıyor
Evet bakalım inşallah ay ay yaşıcaz belirtileri birlikteGerçekten bende öyle ya bide o kadar şiştiler ki şimdiden böyleyse 9 aya kadar nası olcaklar
İnşAllah canım sen ne zaman gidicektinnnEvet bakalım inşallah ay ay yaşıcaz belirtileri birlikte
Yarın gideceğim canım. Sen takviye kullanıyor musun hiçİnşAllah canım sen ne zaman gidicektinnn
Evet canım vitaminler verdi doktorum 3 tane bide bende TSH hormonu fazla çıktı onun içinde ilaç kullanıyorumYarın gideceğim canım. Sen takviye kullanıyor musun hiç
Gittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişiz bende 5+2 yim
Gittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişiz
Merhaba bende 5+2 yim sabah gidicez kadın doğuma sizce karnımdan görebilir mi keseyiGittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişiz
Evet bence görür zaten 4 haftadan sonra görülüyormuş ben karından baktırmıştım gördü hemenMerhaba bende 5+2 yim sabah gidicez kadın doğuma sizce karnımdan görebilir mi keseyi
Merhaba ben 4+4 üm bugün, dün betam 1568 çıktı hiç doktora gitmedim henüz haftaya çarşamba randevu almıştım,geç bir tarih mi gitsem görür müydüEvet bence görür zaten 4 haftadan sonra görülüyormuş ben karından baktırmıştım gördü hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?