- 13 Haziran 2024
- 173
- 21
- 13
- 29
Maşallah bak ne güzel yükselmiş ben de yarın ölçtüreceğim merak ediyorumTekrardan beta istedi doktorum ve çarşamba gününe randevu verdi 1500 ü geçikolması gerekmiş kese için benimdr bugünkü beta sonucum 953 çıktı çok şükür
Umarım sizinde yükselirMaşallah bak ne güzel yükselmiş ben de yarın ölçtüreceğim merak ediyorum
Kaç çıktı sonucunuzMaşallah bak ne güzel yükselmiş ben de yarın ölçtüreceğim merak ediyorum
Yaptırmadım canım doktorum 28 ine randevu vermişti o zamana kdar gitme demişti eşim de stres oluyorsun gitmeyelim dediKaç çıktı sonucunuz
Ben reglime 1 gün kala 9 la öğrendim artar 2 günde bir tahlil verkızlar ben regle 3 gün kala 76 ile öğrendim,bugün gene kan verdim bu değer ne zaman artar sizce normal mi regl günüm 23 marttı ben de dün öğrendim.
Dayanabilirsen ne güzel canımYaptırmadım canım doktorum 28 ine randevu vermişti o zamana kdar gitme demişti eşim de stres oluyorsun gitmeyelim dedi
Götürse koşarak gideceğim de götürmüyorDayanabilirsen ne güzel canım
Neyse kanama yoksa en azından sağlıklıdır diyelimGötürse koşarak gideceğim de götürmüyor
Çok şükür hiç lekelenme yok ben de o yüzden rahatım senin nasıl gidiyor bende de bulantı hiç yokNeyse kanama yoksa en azından sağlıklıdır diyelim
Kız bende öyleyim çok şükür midem bulantım yok kasıklarım bacaklarım çok ağrıyordu bende artık o ağrılar da azaldı zaten yerşene kadar olurmuş o ağrılar bide büyümeye başladığında 9 ay bulantısız rahat tamamlarız inşAllahÇok şükür hiç lekelenme yok ben de o yüzden rahatım senin nasıl gidiyor bende de bulantı hiç yok
Hadi inşallah benim de ağrılarım azaldı ama sana yazdıktan sonra bulantım oldu bi minik çıkardım devamı olmaz umarımKız bende öyleyim çok şükür midem bulantım yok kasıklarım bacaklarım çok ağrıyordu bende artık o ağrılar da azaldı zaten yerşene kadar olurmuş o ağrılar bide büyümeye başladığında 9 ay bulantısız rahat tamamlarız inşAllah
İnşAllah ya hayırlı haberlerle döneriz umarımHadi inşallah benim de ağrılarım azaldı ama sana yazdıktan sonra bulantım oldu bi minik çıkardım devamı olmaz umarımşimdi artık keseyi görmeyi beklicezz
Canım senin değerlerim 2 şer gün arayla mı öyle arttı. Mesajlar girdiği için araya kaçırdımİnşAllah ya hayırlı haberlerle döneriz umarım
Canım ben ilk 11 mart 18.65 le öğrendim 14 martta 57.9 du 17 martta 329 du 20 martta 953 çıktıbidaha da bakmadılar gayet güzel artış diye çarşamba kese görücez inşAllah seninde bence güzel artmış gayet adet günüm 17 siydi o gün aşırı artmış beklediğimden adet günü daha çok artıyorCanım senin değerlerim 2 şer gün arayla mı öyle arttı. Mesajlar girdiği için araya kaçırdım
Benim şuan 14-30-108 diye gidiyor. Adet tarihim yarın normalde
Canım naptın gittin mi doktoraİnşAllah ya hayırlı haberlerle döneriz umarım
Gittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişizCanım naptın gittin mi doktora
Ay maşallah canım benim son regl ne zamandı seninGittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişiz
17 şubatta olmuştum ben regl canımAy maşallah canım benim son regl ne zamandı senin
İyi geceler idrara sıkışık mi girdin canım ultrasona bende en son 20 Şubat'ta adet oldum yarın ilk defa gideceğim keseyi görür müyüz ki acaba bende en son cumartesi verdim 180 çıktı yarın görünmez diye korkuyorum birazGittim canım bugün keseyi gördük çok şükür haftaya cuma da kalp atışlarını duyucaz inşAllah 5+2 ymişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?