Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yumurtlama üzerinden 13 gün geçti test yaptım silik çıktı gün içinde kanamam başladı akşam kan verdim 14 çıktı. Bu sabahta erken gebelik yaptım silik çıktı yine bende şaşırdım yarın tekrar kan vereceğim. Sizin sonuç ne oldu arttı mı değerArkadaşlar 18 Şubat'ta 2 tane 3 . Gün embriyo transferi oldum . 1 martın gecesi ise kan testi yaptım. HCG değeri 19 çıktı acaba hamile miyim. Doktor HCG düşük dedi. Acaba böyle düşük çıkıp sonradan artan var mı?
Merhaba yaptirdinizmi sonuç iyidir inşallahEvet Doktor'un dediği gün yaptım. Doktor değer düşük dedi. Progesteron testi yapın dedi yaptım. Progesteron normal dedi. Bu gece tekrar kan testi yapacağım. Sonradan artma oluyor mu?
Benimde size benziyor ilk öğrendiğim 11 mart 18.65 le öğrendim 14 mart cuma verdim 57.9 çıkmış beta sizce nasıl tekrar vereceğim4 gün sonra tekrar test yaptım hCG 418 oldu.
Kızlar ben de cumartesi 9 ile öğrendim 2 gün sonra 38 olmuş düşük ama artış çok iyi dedi doktorBenimde size benziyor ilk öğrendiğim 11 mart 18.65 le öğrendim 14 mart cuma verdim 57.9 çıkmış beta sizce nasıl tekrar vereceğim
Merhabalar son durumunuz nedir acaba4 gün sonra tekrar test yaptım hCG 418 oldu.
Zaten ilk öğrendiğin değil sonraki artışa bakıyolar hep bencede çok iyi artmıl canımKızlar ben de cumartesi 9 ile öğrendim 2 gün sonra 38 olmuş düşük ama artış çok iyi dedi doktor
Bakalım 2 gün sonrası nasıl olacakZaten ilk öğrendiğin değil sonraki artışa bakıyolar hep bencede çok iyi artmıl canım
Kendi doktorum duphaston ve full yatış dedi devlete gittim tahlil ve ilacı yazdırmaya devletteki doktor çok umutsuz konuştu çok düşük değer ilaca gerek yok dedi kendim özel aldım iyi ki almışımZaten ilk öğrendiğin değil sonraki artışa bakıyolar hep bencede çok iyi artmıl canım
Bende vericem şimdi acilden içim rahat etsin yaBakalım 2 gün sonrası nasıl olacak
Yogun kanamami? Yerlesme miBenimde yumurtlama üzerinden 13 gün geçti test yaptım silik çıktı gün içinde kanamam başladı akşam kan verdim 14 çıktı. Bu sabahta erken gebelik yaptım silik çıktı yine bende şaşırdım yarın tekrar kan vereceğim. Sizin sonuç ne oldu arttı mı değer
Güzel artmış senin de inşallah artış devam ediyordurBende vericem şimdi acilden içim rahat etsin ya
Aile hekimim daha da fazla olması gerekiyodu diyince canım sıkıldı ya ertesi günü 2 katı olması gerek dedi benim bildiğim de 2 günde bir 2 katı artması gerekGüzel artmış senin de inşallah artış devam ediyordur