Bebeğim bunun için başka etmenlerde var doktor keseni görecek içine bakacak değer artışı takip edilecek bebek oluşmaz veya beklemen tarihlerde kalp atışını duyamazsan o zaman boş gebelik olur. Sen bunları takma erken yumurtlamış erken döllenmiştir. Tebrik ederim bu mutlu haberin keyfini çıkar bu hafta doktora gitsen keseyi bile görürsün merak etmeKızlar merhaba
Gebelikle alakalı tecrübesi olan arkadaşlarım beni bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim.
Konuyu özet geçmek gerekirse en son 11-17 ağustos araliklarinda regl oldum ve normalde 7 eylülde regl olmam gerekiyordu, ancak olmadım ve reglime iki gün kala yani 5 eylülde kahverengi ve pembe kanamalar oldu ve sadece 2 gün sürdü yerleşme kanaması ihtimaline karşı ben o gece test yaptım ve pozitif çıktı beklediğimiz bir durumdu yani gebelik oluşmuş olması sonra birkaç kez daha test yaptım ve onlarda pozitif çıktı bugünde bir saat önce kanda gebelik testi verdim ve beta hcg 1797,02 çıktı suan bu konuyu açma sebebim 4. haftada çıkması gereken değer 2.3-426ymis ama benimki daha yüksek cikti internette de boş gebeliklerde değer daha yüksek çıkabilir diye okumuştum bu konuda bilginiz varsa yazabilir misiniz
teşekkür ederim evet elbette boş gebelik riski belli bir döneme kadar varmış ben de öyle okumuştum ama yine biraz daha beklemek istediğim için sonuç çıkınca buraya sormak istedim burada herkes birbirine çok yardımcı oluyor :))))alakası yok. boş genelik, bebek gelişiminin daha bebek görünecek kadar büyümeden durmasıdır. ki bu 2 binli, 4 binli değerlerde de olabilir. benim değer 12 bindeyken dahi bebiş görünmemisti. yani boş gebelik riski hala vardı. bebiş görünene kadar boş gebelik riski vardır yani. önemli olan değerin sağlıklı bir sekilde artması.
çok teşekkür ederim gerçekten anlayamadım ben de çokta yumurtlama dönemini falan takip eden biri de değilimdir sadece reglimi bilirim keyfini çıkarmaya çalışıyorum gerçekten ama çok değişik hisler yaşıyorum doktora gitmek için biraz daha beklemek istiyorum önümüzdeki hafta gidicem bakalım son regl tarihime göre haftaya 5+3 olmuş oluyor kese görünür o zaman diye düşünüyorum :)))Bebeğim bunun için başka etmenlerde var doktor keseni görecek içine bakacak değer artışı takip edilecek bebek oluşmaz veya beklemen tarihlerde kalp atışını duyamazsan o zaman boş gebelik olur. Sen bunları takma erken yumurtlamış erken döllenmiştir. Tebrik ederim bu mutlu haberin keyfini çıkar bu hafta doktora gitsen keseyi bile görürsün merak etme
Son regl tarihiniz 10 Ağustos bence çok iyi evde biraz keyfini çıkarın hafta içine de değeriniz 10000 leri aşar belki kalp atışı bile duyabilirsinizçok teşekkür ederim gerçekten anlayamadım ben de çokta yumurtlama dönemini falan takip eden biri de değilimdir sadece reglimi bilirim keyfini çıkarmaya çalışıyorum gerçekten ama çok değişik hisler yaşıyorum doktora gitmek için biraz daha beklemek istiyorum önümüzdeki hafta gidicem bakalım son regl tarihime göre haftaya 5+3 olmuş oluyor kese görünür o zaman diye düşünüyorum :)))
ay insallah ya ben de kalp atışını duymayı çok istiyorum umarım duyabiliriz güzel yorumların için çok teşekkür ederim böyle zamanlarda insanların yaklaşımı çok önemli umarım hayatta her dileğin gerçekleşir :))))Son regl tarihiniz 10 Ağustos bence çok iyi evde biraz keyfini çıkarın hafta içine de değeriniz 10000 leri aşar belki kalp atışı bile duyabilirsiniz
Teşekkür ederim rabbim sizi ve evladınızı hep çiçekli yollarda yürütsğnay insallah ya ben de kalp atışını duymayı çok istiyorum umarım duyabiliriz güzel yorumların için çok teşekkür ederim böyle zamanlarda insanların yaklaşımı çok önemli umarım hayatta her dileğin gerçekleşir :))))
dediğim gibi ben de beklemistimteşekkür ederim evet elbette boş gebelik riski belli bir döneme kadar varmış ben de öyle okumuştum ama yine biraz daha beklemek istediğim için sonuç çıkınca buraya sormak istedim burada herkes birbirine çok yardımcı oluyor :))))
evet ya öyle gerçekten ben de kendime zehir etmek istemiyorum keyifle geçirmek istiyorum umarım da öyle olur tekrar çok teşekkür ederimmmmdediğim gibi ben de beklemistimgecikmemin 10.günü gitmistim ilk doktor kontrolüme. he beklememe rağmen bebeği görememistik ama olsun bence hiç böyle kötü senaryolara odaklanmayın. su an artış normalse ve kanama-sancı gübi şikayetleriniz yoksa keyfini çıkarın yaaa ben de sürekli kötü bir sey olacak psikolojisindeydim. zehir ediyoruz gebeliği kendimize
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba benim de beta hcg değerim yüksek çıktı hiçbirşey bulamadım nette deKızlar merhaba
Gebelikle alakalı tecrübesi olan arkadaşlarım beni bu konuda bilgilendirirse çok sevinirim.
Konuyu özet geçmek gerekirse en son 11-17 ağustos araliklarinda regl oldum ve normalde 7 eylülde regl olmam gerekiyordu, ancak olmadım ve reglime iki gün kala yani 5 eylülde kahverengi ve pembe kanamalar oldu ve sadece 2 gün sürdü yerleşme kanaması ihtimaline karşı ben o gece test yaptım ve pozitif çıktı beklediğimiz bir durumdu yani gebelik oluşmuş olması sonra birkaç kez daha test yaptım ve onlarda pozitif çıktı bugünde bir saat önce kanda gebelik testi verdim ve beta hcg 1797,02 çıktı suan bu konuyu açma sebebim 4. haftada çıkması gereken değer 2.3-426ymis ama benimki daha yüksek cikti internette de boş gebeliklerde değer daha yüksek çıkabilir diye okumuştum bu konuda bilginiz varsa yazabilir misiniz
Kızlar merhaba
Merhaba ben şu an 8+6 haftalık gebeyim yaşadığım belirtiler ve beta hcg sonuçlarımdan sonra kadin doğum uzmanına gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve 5. haftada keseyi gördük ardından 3 hafta sonra tekrar gittik yani dün kalp atışları için kalp atışlarını da duyduktan sonra gebeliğin artık bu noktada başladığını söyledi doktorum sizin belirtileriniz neler acaba adetiniz geçti mi yoksa geçmek üzere mi benim önerim adetin en az bi hafta geçmesini beklemek ve ona göre doktora gitmek kendimde öyle yaptım çünkü erken dönemde gidince kese hemen görünmüyor beta hcg 3000 binin üzerine çıktıktan sonra kesenin ultrasonla görünmesi gerekiyor beklemek zor elbette ama bence eğer gebelik durumunuz varsa önce biraz bekleyip sonra doktora gidinMerhaba sonucunuz ne oldu acaba benim de beta hcg değerim yüksek çıktı hiçbirşey bulamadım nette de
Merhaba 5 haftalık gözüküyorum kese de 5 haftaya uygun dedi doktor ama beta hcg 69291 çıktıMerhaba ben şu an 8+6 haftalık gebeyim yaşadığım belirtiler ve beta hcg sonuçlarımdan sonra kadin doğum uzmanına gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve 5. haftada keseyi gördük ardından 3 hafta sonra tekrar gittik yani dün kalp atışları için kalp atışlarını da duyduktan sonra gebeliğin artık bu noktada başladığını söyledi doktorum sizin belirtileriniz neler acaba adetiniz geçti mi yoksa geçmek üzere mi benim önerim adetin en az bi hafta geçmesini beklemek ve ona göre doktora gitmek kendimde öyle yaptım çünkü erken dönemde gidince kese hemen görünmüyor beta hcg 3000 binin üzerine çıktıktan sonra kesenin ultrasonla görünmesi gerekiyor beklemek zor elbette ama bence eğer gebelik durumunuz varsa önce biraz bekleyip sonra doktora gidin
yani ikiz gebelik değilse normal seyrinde değil bence çünkü olması gereken beta hcg oranı genelde 5. haftada bellidir ama inanın bilmiyorum yanlış bilgilendirmek istemem yani siz keseyi gördünüz ve doktor normal olduğunu mu söyledi o kısmı anlayamadım ben ama boş veya dış gebelik olup olmadığının anlaşılması için henüz vakit var diyebilirim bu kadar erken bi haftada bunlar belli olmayabiliyormuş siz yine de doktor kontrolünde ilerleyinMerhaba 5 haftalık gözüküyorum kese de 5 haftaya uygun dedi doktor ama beta hcg 69291 çıktı
Merhaba 5 haftalık gözüküyorum kese de 5 haftaya uygun dedi doktor ama beta hcg 69291 çıktı
5. Hafta da 17000 de yüksek değil miydi ben netten baktığımda 5. Haftada 7000 olması beklenir diyorMerhaba ben şu an 8+6 haftalık gebeyim yaşadığım belirtiler ve beta hcg sonuçlarımdan sonra kadin doğum uzmanına gittim ve 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve 5. haftada keseyi gördük ardından 3 hafta sonra tekrar gittik yani dün kalp atışları için kalp atışlarını da duyduktan sonra gebeliğin artık bu noktada başladığını söyledi doktorum sizin belirtileriniz neler acaba adetiniz geçti mi yoksa geçmek üzere mi benim önerim adetin en az bi hafta geçmesini beklemek ve ona göre doktora gitmek kendimde öyle yaptım çünkü erken dönemde gidince kese hemen görünmüyor beta hcg 3000 binin üzerine çıktıktan sonra kesenin ultrasonla görünmesi gerekiyor beklemek zor elbette ama bence eğer gebelik durumunuz varsa önce biraz bekleyip sonra doktora gidin
evet yüksek maksimum 7 bin olması gerekiyordu tabii bu sadece genel bi tahmin her gebelik farklıdır değerlerde aynı şekilde ama siz doktora gitmelisiniz kalp atışı duyulana kadar gebeliğin boş veya dış gebelik olup olmadığına karar verilemez kalp atışları da en geç 8. haftada duyulmuş olması gerekiyor5. Hafta da 17000 de yüksek değil miydi ben netten baktığımda 5. Haftada 7000 olması beklenir diyor