- 15 Nisan 2025
- 1
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi papaya45689
Adetim 4 gün gecikti test pozitif çıktı ama beta hcg 14 normal mi ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba ilk çıkan değer değil, düzenli artış önemli,Adetim 4 gün gecikti test pozitif çıktı ama beta hcg 14 normal mi ??
Bnmde 23 çıktı durumunuz ne bugün tekrar kan verdiniz miAdetim 4 gün gecikti test pozitif çıktı ama beta hcg 14 normal mi ??
Merhaba bende bu konuyu araştırırken yazıya denk geldim sizin kaç gün geçti bu değer çıktı benim regli tarihine göre iki gün birliktelik 1 nişanda catlama oldu diye düşünüyorum tam adet olacağım gün 14’90 çıktıBnmde 23 çıktı durumunuz ne bugün tekrar kan verdiniz mi
Canım beta önemli değil önemli olan düzenli artış benim reglime 3 gün var erken farkettim değerim 67 meselaMerhaba bende bu konuyu araştırırken yazıya denk geldim sizin kaç gün geçti bu değer çıktı benim regli tarihine göre iki gün birliktelik 1 nişanda catlama oldu diye düşünüyorum tam adet olacağım gün 14’90 çıktı
Daha önce de kimyasal yaşadım korkuyorum açıkçası tahmini 14 gün diye hesaplıyorum normalmi beta değeriCanım beta önemli değil önemli olan düzenli artış benim reglime 3 gün var erken farkettim değerim 67 mesela
Hayırlı olsun sizede canım inşallah güzel ilerler değerlerimizde bebişleri alırız kucağımızaCanım beta önemli değil önemli olan düzenli artış benim reglime 3 gün var erken farkettim değerim 67 mesela
Kese görünmeden yorum yapamayız ama 2gün sonra tekrar bi yaptır 2katı veya üstü olmuş mu bakDaha önce de kimyasal yaşadım korkuyorum açıkçası tahmini 14 gün diye hesaplıyorum normalmi beta değeri
İnşallah hayırlısıylaHayırlı olsun sizede canım inşallah güzel ilerler değerlerimizde bebişleri alırız kucağımıza
Pazartesi vericem canım burda sağlık ocağı tek var dün vermiştim yarın versemde pazartesi çıkacak bende pazartesi vereyim Salı çıkar bu arada kaşık ağrın oluyorum aradaKese görünmeden yorum yapamayız ama 2gün sonra tekrar bi yaptır 2katı veya üstü olmuş mu bak
Kasık ağrısı eğer çok şiddetli değil tatlı tatlıysa bu iyi birşey evet bende de oluyor doktor rahmin bebek için alan açtığını gösterir güzel demişti kimisi hissetmez kimisi hisseder çok hafif olur demişti benim de çok hafif ama henüz daha 3 haftalık bile değildir belki sürekli midem bulanıyor inşallah zor geçmez yaPazartesi vericem canım burda sağlık ocağı tek var dün vermiştim yarın versemde pazartesi çıkacak bende pazartesi vereyim Salı çıkar bu arada kaşık ağrın oluyorum arada