Beta hcg 14 normal mi

Başlangıçta düşük olması önemli değil, beşten büyük bi değerle başlıyor 6da olabilirdi, düzenli artış önemli, hayırlısıyla sağlıkla gelişir inşallah

Bnmde 23 çıktı durumunuz ne bugün tekrar kan verdiniz mi
Merhaba bende bu konuyu araştırırken yazıya denk geldim sizin kaç gün geçti bu değer çıktı benim regli tarihine göre iki gün birliktelik 1 nişanda catlama oldu diye düşünüyorum tam adet olacağım gün 14’90 çıktı

Merhaba bende bu konuyu araştırırken yazıya denk geldim sizin kaç gün geçti bu değer çıktı benim regli tarihine göre iki gün birliktelik 1 nişanda catlama oldu diye düşünüyorum tam adet olacağım gün 14’90 çıktı
Canım beta önemli değil önemli olan düzenli artış benim reglime 3 gün var erken farkettim değerim 67 mesela

Kese görünmeden yorum yapamayız ama 2gün sonra tekrar bi yaptır 2katı veya üstü olmuş mu bak
Pazartesi vericem canım burda sağlık ocağı tek var dün vermiştim yarın versemde pazartesi çıkacak bende pazartesi vereyim Salı çıkar bu arada kaşık ağrın oluyorum arada

Pazartesi vericem canım burda sağlık ocağı tek var dün vermiştim yarın versemde pazartesi çıkacak bende pazartesi vereyim Salı çıkar bu arada kaşık ağrın oluyorum arada
Kasık ağrısı eğer çok şiddetli değil tatlı tatlıysa bu iyi birşey evet bende de oluyor doktor rahmin bebek için alan açtığını gösterir güzel demişti kimisi hissetmez kimisi hisseder çok hafif olur demişti benim de çok hafif ama henüz daha 3 haftalık bile değildir belki sürekli midem bulanıyor inşallah zor geçmez ya

Tatlı bi ağrısı var şiddetli değil benimde göğüslerim hafif ağrım vardı baya ağırlaştı ilk günlere göre inşşşalh sağlıklı bir şekilde alırız lucagiöiza bebişleri

Back
X