Beta HCG 1.20

Merhaba bende 20 gün önceki ilişkimden göğüs hassasiyeti ve göğüs yanmasından dolayı şüphelenip beta hcg verdim değer <1.20 çıktı 20 gün sonra kanda çıkardı değil mi
Merhaba benimde reglim 9 gün gecikti ve din yaptırdığım kan testi < 1.20 çıktı negatifi görünce umutlanmak istemedim ama burdaki mesajlar geç döllenme olabileceğini ve o değerin gün geçtikte yükselme ihtimali olabileceğini söyledi bu şekilde hamile kalanlar olmuş bende sizin gibi soru işaretleriyle kalakaldım kasıklarımda batma ve acı hissediyorum ara ara ve yoğun akıntım oluyor inşallah tez zamanda bebişlerimiz olur

Ben şu an hiç düşünmüyorum canım inşallah rabbim senin gönlüne göre verir geç döllenme bile olsa 20 güne belli olurdu benim herhalde kafamda belirsizlikler var ama adet günümü bekliyorum

Ben şu an hiç düşünmüyorum canım inşallah rabbim senin gönlüne göre verir geç döllenme bile olsa 20 güne belli olurdu benim herhalde kafamda belirsizlikler var ama adet günümü bekliyorum
Dün gece bunu yazdım sabah regl oldum aynen Rabbim doğru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin ozaman

gecikmemin 1 günü sizce gebelik var mı

Eklentiler

• IMG_2011.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 21
Şöyle bir durum var normalde evet negatif ama 28 önde 4 küsür 25 inde 6 küsür çıkmış hcg niz yani bir artış söz konusu bide 5 üstü için gebelik diyorlar bence gebelik var gibi geldi bir kaç gün mutlaka yeniden kan verin

Sizin için baktım biraz araştırdım gri alan deniliyormuş aslında gebelik var ama kimyasala çevirir mi çevirmez mi durumu erken öğrendiğiniz için böyle bir durum var dediğim gibi bir kaç gün sonra kan verin netleşir iyice benide haberdar edin mutlaka

ay çok sağol cnm teşekkür ederim 2 gün sonra vericem tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…