• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 1.20

Ben 23 yaşındayım eşim 30 yaşında eşimle severek evlendik 8 aydır evliyim acaba çocuk düşünmek için erken mi acaba

Ben 23 yaşındayım eşim 30 yaşında eşimle severek evlendik 8 aydır evliyim acaba çocuk düşünmek için erken mi acaba
Şimdi şöyle bende ilk evlendiğim zaman pek istemiyordum, sınavlarım vardı, sınavdan sonra hamile kaldım düşük yaptım sonra, benim eşim çok istiyordu ilkini, şu anda ise ben çok istiyorum, bebeğimi kaybettiğim için.

Şimdi şöyle bende ilk evlendiğim zaman pek istemiyordum, sınavlarım vardı, sınavdan sonra hamile kaldım düşük yaptım sonra, benim eşim çok istiyordu ilkini, şu anda ise ben çok istiyorum, bebeğimi kaybettiğim için.
Rabbim sabır versin inşAllah şimdi sağlıklı bi gebeliğin vardır inşAllah bende eşimde çok istiyoruz 2 aydır deniyoruz bakalım nasip inşAllah benimde yükselir adete yakın

Sonucuna baktın mı belki çıkmıştır senin ki çıkarsa bende de bi umut oluyo 🥰 inşAllah yükselir ikimizinkide sağlıklı bi şekilde olur

Hamileyim canımm🥰

Eklentiler

• IMG_20240201_151240.jpg
    IMG_20240201_151240.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 294
Benim de adetime 7 gün kalası 1.20’ydi yarın doktora gidicem bakalım doktor ne dicek sonuç göstercem belki yine bakar betama

Back