• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 1.20

Aynen adete 4 gün kala 1.92'di
Ay moral oldunuz arkadaşlar inş güzel haberleri alırız benimde adetime dün 5 gün vardı dün 1,30 çıktı doktorumda umutluydu ama sonuca şaşırdık ve üzüldük belki artar benimde Şuan 4 gün var be adet olucam diye çok korkuyorum

Ay moral oldunuz arkadaşlar inş güzel haberleri alırız benimde adetime dün 5 gün vardı dün 1,30 çıktı doktorumda umutluydu ama sonuca şaşırdık ve üzüldük belki artar benimde Şuan 4 gün var be adet olucam diye çok korkuyorum
İnşallah canım, ne zaman adet Olcan ki

Bende 3 Şubat'ta olmam lazım ama hamileyim doktorum pazartesi gel, Beta HCG yükselmiş mi bakalım dedi, henüz çok yeni
Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza en son betanız kaç oldu ve kaç gün arayla yükseldi acaba ben kaç gün sonra gitmeliyim doktora

Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza en son betanız kaç oldu ve kaç gün arayla yükseldi acaba ben kaç gün sonra gitmeliyim doktora
Bende 6 şubatta olmam lazım bakalım olucak mıyım bende pazartesi baktırıcam betama o zamana kadar nasıl durucam bilmiyorum

Kızlar galiba hamileyim şuan yaptım

Eklentiler

• IMG_0046.jpeg
    IMG_0046.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 127
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah

Back