Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz büyük ihtimalle regl olmuşsunuz, diğer ayı güzel değerlendirinevet her zaman ki gibiydi karnımda da regl ağrısı gibi bi ağrı var kasıklarda hafif ağrı bide sık idrara çıkma idrar yaparken yanma 2 gün önce acile gittim sıkıntılarımı anlattım idrar tahlili yapmamı söyledi sonuçlarda da beta hcg yoktu normalde olur mu çıkar mıydı olsa beta
Ne rahatsızlığı, olur mu öyle şey ben
İnşAllah canım rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sana en kısa zamanda inşAllah amin bende hamile kalmak istiyorum işte nasip yarın bakıcam üzülme vardır bunda da bi hayırBende 1 yıldan fazladır evliyim 5 ay önce kürtaj oldum, bebeğimin kalbi durmuştu, şu an hamile kalmaya çalışıyorum işte bugün test verdim 1.96'dı Beta HCG inşallah hamileyimdir ama sanmıyorum![]()
Siz büyük ihtimalle regl olmuşsunuz, diğer ayı güzel değerlendirinhakkında hayırlısı olsun
İnşallah, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşAllah canım rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sana en kısa zamanda inşAllah amin bende hamile kalmak istiyorum işte nasip yarın bakıcam üzülme vardır bunda da bi hayır![]()
Test verdiniz mi, çıktı mı sonuç?İnşAllah canım rabbim hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin sana en kısa zamanda inşAllah amin bende hamile kalmak istiyorum işte nasip yarın bakıcam üzülme vardır bunda da bi hayır![]()
Ben de bugün yaptırdım 3.57 çıktı kanda beta hcg ama adetıme 7 gün var daha yukselırmı bılmıyorum asılma oldu benimAdete kaç gün kala test yaptınız yani, tam anlayamadım da![]()
İnşallah yükselir canım, adete 7 gün varsa ve beta 3.57 ise büyük ihtimalle vardır, inşallah her şey istediğin gibi olurBen de bugün yaptırdım 3.57 çıktı kanda beta hcg ama adetıme 7 gün var daha yukselırmı bılmıyorum asılma oldu benim
İnşallah kuzum Rabbım isteyen tüm muslüman kardeşlerimize nasip etsin kımsenın kucağını boş bırakmasınİnşallah yükselir canım, adete 7 gün varsa ve beta 3.57 ise büyük ihtimalle vardır, inşallah her şey istediğin gibi olur![]()
Naptınız gittiniz mi hastaneye9 ocakta regl oldum 15 ocakta Reglim bitti 19 ocakta sağlık ocağına gittim kan geldiği için
Gittim ama hala 1.20 betaNaptınız gittiniz mi hastaneye
İlk 10 dk içinde mi belli olduBen dün test yaptım kızlar şu şekildeydi, ne diyorsunuz var mı bi şeyler
Yok ya, baktım önce tek çizgi bi kaç saat sonra böyle oldu, bilmiyorum yaniİlk 10 dk içinde mi belli oldu
İki kere yaptın ve sonuç ikisinde de aynı mı, adete kaç gün varGittim ama hala 1.20 beta
10 dk içinde çıkan sonuç doğrudur diye okumuştum ama bilmiyorum adet oldun muYok ya, baktım önce tek çizgi bi kaç saat sonra böyle oldu, bilmiyorum yani
Cumartesi olmam lazım bekliyorum bende, ilk 10 dk içinde çıkan sonuç doğrudur haklısın ama ben daha önce bi sürü test yaptım sonraları da bakıyordum testlere hiç böyle olmamıştı, tek çizgi olurdu sürekli10 dk içinde çıkan sonuç doğrudur diye okumuştum ama bilmiyorum adet oldun mu