Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben hamileyimmmm
Aslında ben sağlık ocağına kan değerlerime bakmak için gitmiştim bilerek Beta HCG de istedim baktım ki değerim 1'in üzerinde herhalde dedim ki ben hamileyim ama pek de ihtimal vermedim sağlık ocağındaki doktor bazı kadınlarda regl'e yakın yükselebiliyor böyle demiştiBide sen ne zaman betana baktırdın adetten kaç gün sonra adetin gecikti mi nasıl oldu bu
Adete 4 gün kalaBide sen ne zaman betana baktırdın adetten kaç gün sonra adetin gecikti mi nasıl oldu bu
AynenBunu her ilişkiye girdiğinde mi yapıyosun
Şuan ne zaman adet olman gerekiyor gecikme oldu muAdete 4 gün kala
İnşAllah canım doktora gitmeyi düşünüyormusunSonra eve gidip test yaptım testi ilk negatif çıktı 3 saat sonra pozitif çıktı onu aldırmadım yarın bir daha test yaptım o silik çıktı Bir daha yaptım o da silik çıktı bugün de yaptım silik çıktı herhalde hamileyim diye düşünüyorum
Ne gibi belirtilerin vardıSonra eve gidip test yaptım testi ilk negatif çıktı 3 saat sonra pozitif çıktı onu aldırmadım yarın bir daha test yaptım o silik çıktı Bir daha yaptım o da silik çıktı bugün de yaptım silik çıktı herhalde hamileyim diye düşünüyorum
Vallahi çok sevindim Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Regline ne kadar kala baktırmıştın acabaAslında ben sağlık ocağına kan değerlerime bakmak için gitmiştim bilerek Beta HCG de istedim baktım ki değerim 1'in üzerinde herhalde dedim ki ben hamileyim ama pek de ihtimal vermedim sağlık ocağındaki doktor bazı kadınlarda regl'e yakın yükselebiliyor böyle demişti
4 gün kalaRegline ne kadar kala baktırmıştın acaba
Kahvaltı yaptıktan sonra gitcem inşallahİnşAllah canım doktora gitmeyi düşünüyormusun
Çok sağol, darısı başına canımVallahi çok sevindim Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ay çok merak ettim vallahi inşAllah hamiştirsinKahvaltı yaptıktan sonra gitcem inşallah
Gecikme olmadı 3 Şubat'ta olmam lazımŞuan ne zaman adet olman gerekiyor gecikme oldu mu
İnşallah canım ya, haber ederim yineAy çok merak ettim vallahi inşAllah hamiştirsin![]()
Aramızda 3 gün var bende 6 şubatta olmam lazım benimde yükselir inşAllah da sağlıklı evlatlarımız olurGecikme olmadı 3 Şubat'ta olmam lazım