Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8gunde mutlaka çıkardı geç döllenme olsa bile imkansız çıkmaması 8gunde geç döllenme olsa malesef hamile değilsin bı doktara git enfeksiyon kist filan vardır
Belki stresten bu kadar gecikmiş olabilir stres hormonları çok etkiliyor hamile kalmayı dahi etkiliyor aksi durumda 8 gün geçmiş gec dollenme olsa bile çıkardı . İnşaallah en kısa sürede güzel haberi alırsın canım bu ay olmasa bile üzülme
İnşallah canım yarın doktora gidecektim ama acaba diyorum doktora gitmesem 2 günn sonra kan verip ona göre mi şekillensem yarın gitsemde bekleyelim diyecek büyük ihtimalle ulrtrasona da almayacak dimi
İnşallah canım yarın doktora gidecektim ama acaba diyorum doktora gitmesem 2 günn sonra kan verip ona göre mi şekillensem yarın gitsemde bekleyelim diyecek büyük ihtimalle ulrtrasona da almayacak dimi
Yok almaz canım beta 3000 felan olması lazım diye biliyorum sen 2 günde bir artış takibi yap ona göre git doktora şimdi beklemen lazım iş yapma bol bol dinleen