Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 1.20

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selanik960

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
60
12
8
Merhaba kizlar adetim 8 gun gecikti bugun kan verdim beta hcg 1.20 çıktı bunu yaşayıp hamile olan var mi acaba? Bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba kizlar adetim 8 gun gecikti bugun kan verdim beta hcg 1.20 çıktı bunu yaşayıp hamile olan var mi acaba? Bilgi verirseniz sevinirim
8gunde mutlaka çıkardı geç döllenme olsa bile imkansız çıkmaması 8gunde geç döllenme olsa malesef hamile değilsin bı doktara git enfeksiyon kist filan vardır

Belki stresten bu kadar gecikmiş olabilir stres hormonları çok etkiliyor hamile kalmayı dahi etkiliyor aksi durumda 8 gün geçmiş gec dollenme olsa bile çıkardı . İnşaallah en kısa sürede güzel haberi alırsın canım bu ay olmasa bile üzülme

1.20 cikmazdi cnm baya geçmiş, arkadaslarin dedigi gibi pko da olabilir bir dr a gorunmelisin. Streste geciktirir aynen..

1.20 cikmazdi cnm baya geçmiş, arkadaslarin dedigi gibi pko da olabilir bir dr a gorunmelisin. Streste geciktirir aynen..
Bende bugün kan verdim 37.8 çıktı gecikmenin 2. Günü bugün doktora gösteremedim henüz sonucu normal mı bu rakam sizce testte silik çıkıyor

Bende bugün kan verdim 37.8 çıktı gecikmenin 2. Günü bugün doktora gösteremedim henüz sonucu normal mı bu rakam sizce testte silik çıkıyor
Düzenli artıyor mu bak canım geç döllenme olabilir 2 katı artıyorsa sağlıklı bir gebeliktir ama gebesin yani hayırlı olsunn

Düzenli artıyor mu bak canım geç döllenme olabilir 2 katı artıyorsa sağlıklı bir gebeliktir ama gebesin
İnşallah canım yarın doktora gidecektim ama acaba diyorum doktora gitmesem 2 günn sonra kan verip ona göre mi şekillensem yarın gitsemde bekleyelim diyecek büyük ihtimalle ulrtrasona da almayacak dimi

İnşallah canım yarın doktora gidecektim ama acaba diyorum doktora gitmesem 2 günn sonra kan verip ona göre mi şekillensem yarın gitsemde bekleyelim diyecek büyük ihtimalle ulrtrasona da almayacak dimi
Yok almaz canım beta 3000 felan olması lazım diye biliyorum sen 2 günde bir artış takibi yap ona göre git doktora şimdi beklemen lazım iş yapma bol bol dinleen

Herkese ıyı gunler ben Hamıleyım ve kesem gorundu ama kac havtalık bılmıyom sormadım heycandan hcg 4199 cıktı sızce kac havtalık anlayan varmı boyle seyden

Herkese ıyı gunler ben Hamıleyım ve kesem gorundu ama kac havtalık bılmıyom sormadım heycandan hcg 4199 cıktı sızce kac havtalık anlayan varmı boyle seyden
Tebrik ederim hayırlı olsun Son adet tarihine göre kaç haftalık olduğu belli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…