Evet sanırım öyle teşekkür ederim cevabınız için hayırlısı allahtanCanim yasadiklarin psikilojik olabilir. Uzme kendini vakti saatini bekliyordur.
Teşekkür ediyorum size :)1,2 ise doktordan hormon testi istet bence kuzum pko varsa kanda belli bir seviyeye kadar beta çıkıyor malesef
Teşekkür ediyorum size :)1,2 ise doktordan hormon testi istet bence kuzum pko varsa kanda belli bir seviyeye kadar beta çıkıyor malesef
Çünkü benimde hamilelikten önce iki sefer 1,20 çıktı sonra fazla yumurtam olduğunu öğrendimTeşekkür ediyorum size :)
Doktoruma bu hafta gidicem yine o zaman sorarım inşallah
Yaa çok güzel maşallah:) umarım benimde öyledir hiç bir sıkıntımız da yok çok şükür bazen stresten gecikme oluyor adetim de o kadar rabbim bilir en iyisini :))Çünkü benimde hamilelikten önce iki sefer 1,20 çıktı sonra fazla yumurtam olduğunu öğrendim
İnşallah hala regl olmadım bekliyorum umudum kalmadı ama işte insanoğlu sabirsiziz umut doluyuzAynen öyle o kadar zaman kafaya taktığım için olmadı ki tam hiç aklımda olmadığı zaman öğrendim hamile olduğumudarısı başına inşallah
Bu saydıkların hem insan olmanın yorucu hemde güzel taraflarıİnşallah hala regl olmadım bekliyorum umudum kalmadı ama işte insanoğlu sabirsiziz umut doluyuz
Evet öyleBu saydıkların hem insan olmanın yorucu hemde güzel tarafları
Mrb canm ben hsg cekincegim zamn beta HCG ye bakmislardi.5.4 çıktı. Bugüne kdr 2.0 altında da hiç cikmadi. Polistik over bu aradaMerhabalar güzel insanlar..
O kadar üzgünüm kiReglim 10 gün gecikti ve bende hamilelik belirtileri var 5 gündür mide bulantısı halsizlik ve brl ağrısı yataktan kalkamıyorum neredeyse
Şüphelendim dün kan verdim fakat bugün sistemden baktım dayanamayıp doktora da gittim hrmen 1.2 çıkmış değerimdoktorum bu sefer de tutmadı sanırım dedi ☹ geç döllenme olabilir mi ki
Çok istiyoruz artık 3 senelik evliyiz Varmı böyle yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen
Merhaba bende kana baktırdım 1.20 çıktı sizin noldu acaba hastalandınız mıMerhabalar güzel insanlar..
O kadar üzgünüm kiReglim 10 gün gecikti ve bende hamilelik belirtileri var 5 gündür mide bulantısı halsizlik ve brl ağrısı yataktan kalkamıyorum neredeyse
Şüphelendim dün kan verdim fakat bugün sistemden baktım dayanamayıp doktora da gittim hrmen 1.2 çıkmış değerimdoktorum bu sefer de tutmadı sanırım dedi ☹ geç döllenme olabilir mi ki
Çok istiyoruz artık 3 senelik evliyiz Varmı böyle yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen
Malesef negatif çıkmıştı yeni başka bir tedavilere başladık tutmazsa yolu aşılamaya gidiyor
Merhaba bende kana baktırdım 1.20 çıktı sizin noldu acaba hastalandınız mı
Benimde negatif sonuç hep malesef.olmuyorMrb canm ben hsg cekincegim zamn beta HCG ye bakmislardi.5.4 çıktı. Bugüne kdr 2.0 altında da hiç cikmadi. Polistik over bu arada
Nasıl bir tedaviye basladin canm . Hayırlısı olsun hakkında.Benimde negatif sonuç hep malesef.olmuyoryeni tedaviye başladı doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?