Beta Hcg 1.2 çıktı hamilemiyim...

ZerTug41

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
31
16
8
27
Merhabalar güzel insanlar..
O kadar üzgünüm ki Reglim 10 gün gecikti ve bende hamilelik belirtileri var 5 gündür mide bulantısı halsizlik ve brl ağrısı yataktan kalkamıyorum neredeyse
Şüphelendim dün kan verdim fakat bugün sistemden baktım dayanamayıp doktora da gittim hrmen 1.2 çıkmış değerim doktorum bu sefer de tutmadı sanırım dedi ☹ geç döllenme olabilir mi ki
Çok istiyoruz artık 3 senelik evliyiz Varmı böyle yaşayıp sonra hamile olduğunu öğrenen

Canim yasadiklarin psikilojik olabilir. Uzme kendini vakti saatini bekliyordur.

1,2 ise doktordan hormon testi istet bence kuzum pko varsa kanda belli bir seviyeye kadar beta çıkıyor malesef

1,2 ise doktordan hormon testi istet bence kuzum pko varsa kanda belli bir seviyeye kadar beta çıkıyor malesef
Teşekkür ediyorum size :)
Doktoruma bu hafta gidicem yine o zaman sorarım inşallah
Çünkü benimde hamilelikten önce iki sefer 1,20 çıktı sonra fazla yumurtam olduğunu öğrendim
Yaa çok güzel maşallah:) umarım benimde öyledir hiç bir sıkıntımız da yok çok şükür bazen stresten gecikme oluyor adetim de o kadar rabbim bilir en iyisini :))

Aynen öyle o kadar zaman kafaya taktığım için olmadı ki tam hiç aklımda olmadığı zaman öğrendim hamile olduğumu darısı başına inşallah

Mrb canm ben hsg cekincegim zamn beta HCG ye bakmislardi.5.4 çıktı. Bugüne kdr 2.0 altında da hiç cikmadi. Polistik over bu arada

Merhaba bende kana baktırdım 1.20 çıktı sizin noldu acaba hastalandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…