• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.19

Elfffdmrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
13
4
36
26
Kızlar merhaba gebelik belirtileri yaşıyorum adet gibi biraz farklı leke tarzı bişey yaşadım aradan biraz geçince aklıma takıldı ve kan verdim beta 0.19 çıktı daha önce verdiklerim de hep 0.1 çıkıyordu mesai saati geçtiği için doktorla da görüşemedim yeni evliyim bebek düşünüyoruz bu konuda acemi olduğum için fikrinize ihtiyacım var böyle olup sonradan yükselen oldumu

0.19 ile 0.1 arasinda neredeyse hic fark yok. Her halukarda 5’in alti negatif kabul edilir

Kızlar merhaba gebelik belirtileri yaşıyorum adet gibi biraz farklı leke tarzı bişey yaşadım aradan biraz geçince aklıma takıldı ve kan verdim beta 0.19 çıktı daha önce verdiklerim de hep 0.1 çıkıyordu mesai saati geçtiği için doktorla da görüşemedim yeni evliyim bebek düşünüyoruz bu konuda acemi olduğum için fikrinize ihtiyacım var böyle olup sonradan yükselen oldumu

Maalesef ki yok benm 3 e yakın çıktığı bile oluyor arada hormonlar yukselebiliyor 5 in altı negatif 4 veya üstü şüpheli olabilir ama çok çok düşük

Benimde Buqün ve iki gün önce 2.50 çıktı ama maalesef yok En az 5 olması lazım canım rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah 🤲❤️

0'ın yanındaki değerler önemli değil, sonucunuz negatif maalesef ama lekelenmeler adete dönmezse birkaç gün sonra kan testini tekrarlayın. Allah gönlünüze göre versin

Back