Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.100 negatiftir cnmKızlar adetine 3-4 gün var beta 0100 çıktı normal de 0.01 olması gerekmiyomu? Negatif oldugu halde böyle sonradan pozitif olan varmı
İlişkiden 14 gün sonrasında 5 in üzerinde bir pozitiflik olması gerekir..sonradan pozitif olacağını sanmıyorum ama takip edin tabi yinede adet gecikmesi olursaKızlar adetine 3-4 gün var beta 0100 çıktı normal de 0.01 olması gerekmiyomu? Negatif oldugu halde böyle sonradan pozitif olan varmı
Negatif oldugunu biliyorum değişirmi dersiniz?0.100 negatiftir cnm
İlişki gün aşırı oldu hangisinden sonra 14 oldugunu bilemiyorum adetime 3-4 gün var belli olurİlişkiden 14 gün sonrasında 5 in üzerinde bir pozitiflik olması gerekir..sonradan pozitif olacağını sanmıyorum ama takip edin tabi yinede adet gecikmesi olursa
Valla adetlerin düzenli ise adetin bir gün geçince tekrar test yaparsınNegatif oldugunu biliyorum değişirmi dersiniz?
Aynen adeti beklemek en iyisiValla adetlerin düzenli ise adetin bir gün geçince tekrar test yaparsın
0.100 de testlerde silik cıkıyo habern olsun aynısı başıma geldi normalde benimde hep 0.1 olurdu ama negatifKızlar adetine 3-4 gün var beta 0100 çıktı normal de 0.01 olması gerekmiyomu? Negatif oldugu halde böyle sonradan pozitif olan varmı
Nasıl iş bu anlamadım0.100 de testlerde silik cıkıyo habern olsun aynısı başıma geldi normalde benimde hep 0.1 olurdu ama negatif
Durumun ne oldu cnm merak ettim adete 4 gün kala verdim benimde aynıydı şuanda adetim 4 gün geçti merakla bekliyorumKızlar adetine 3-4 gün var beta 0100 çıktı normal de 0.01 olması gerekmiyomu? Negatif oldugu halde böyle sonradan pozitif olan varmı
Benim negatif canım regl oldumDurumun ne oldu cnm merak ettim adete 4 gün kala verdim benimde aynıydı şuanda adetim 4 gün geçti merakla bekliyorum