• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.100

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
Kızlar adetine 3-4 gün var beta 0100 çıktı normal de 0.01 olması gerekmiyomu? Negatif oldugu halde böyle sonradan pozitif olan varmı

Kızlar adetine 3-4 gün var beta 0100 çıktı normal de 0.01 olması gerekmiyomu? Negatif oldugu halde böyle sonradan pozitif olan varmı
İlişkiden 14 gün sonrasında 5 in üzerinde bir pozitiflik olması gerekir..sonradan pozitif olacağını sanmıyorum ama takip edin tabi yinede adet gecikmesi olursa

İlişkiden 14 gün sonrasında 5 in üzerinde bir pozitiflik olması gerekir..sonradan pozitif olacağını sanmıyorum ama takip edin tabi yinede adet gecikmesi olursa
İlişki gün aşırı oldu hangisinden sonra 14 oldugunu bilemiyorum adetime 3-4 gün var belli olur

0.100 de testlerde silik cıkıyo habern olsun aynısı başıma geldi normalde benimde hep 0.1 olurdu ama negatif

0.100 de testlerde silik cıkıyo habern olsun aynısı başıma geldi normalde benimde hep 0.1 olurdu ama negatif
Nasıl iş bu anlamadım 🤷🏻‍♀️Bende iki üç ay önce kadar baktırdıgımda 0.21 çıkmıştı ama bu 0.100 artarmı bilmiyorum belli olur bi kaç güne

Durumun ne oldu cnm merak ettim adete 4 gün kala verdim benimde aynıydı şuanda adetim 4 gün geçti merakla bekliyorum

Back
X