Beta hcg <0.100 bakar mısınız kaza geçirdim korkuyorum

DilekBurcu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
1.286
807
Dün trafik kazası geçirdim doktor gebelik var mı dedi bende adetimin geciktiğini söyledim sonuçlarımı söylemedi az önce baktım <0.100 yazıyor ilk defa bu sonuç çıktı ve adetim 1 gün gecikmişti ben ilaçlı tomografiye girdim hala adet olmadım korkuyorum ciddi anlamda bebeğim olsun çok istiyorum ne yapmalıyım sizce

Dün trafik kazası geçirdim doktor gebelik var mı dedi bende adetimin geciktiğini söyledim sonuçlarımı söylemedi az önce baktım <0.100 yazıyor ilk defa bu sonuç çıktı ve adetim 1 gün gecikmişti ben ilaçlı tomografiye girdim hala adet olmadım korkuyorum ciddi anlamda bebeğim olsun çok istiyorum ne yapmalıyım sizce
Geçmiş olsun Canım ama gebelik yok korkma iyileşmene bak inşallah isteyen herkese nasip etsin bebiş ❣️🙏

Hamile değilsin, 5 ve üzeri olduğunda hamilelik oluyor. Bu arada geçmiş olsun canım.

X