Beta hc 2.30??

Ecenazz_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2021
143
37
13
30
Merhaba arkadaşlar iki haftadır geçmeyen mide bulantım var ama gebelikten olmadığını biliyorum büyük ihtimalle üşüttüm midem bir şey kabul etmiyor çünkü. Dün acili gittim bulantı için iğne yaptı. Reglim biteli bir hafta oldu dedim ama ne olur ne olmaz yine de beta istedi. Ve sonuç 2.30 çıktı bir hafta geçmiş olmasına rağmen sonuç iyi değil mi? Çünkü bu sonuç adetime bir kaç gün kala çıkmıştı geçen aylarda. Evet pozitif değil 5 altı negatif kabul ediliyor ama şansım yüksektir bu ay inşallah daha başlarda böyle çıktıysa umarım regliye kadar yükselir. Korunmayı bırakalı 4 ay oldu bir tane kimyasal var bekliyoruz bakalım

Bhcg öyle birsey değil malesef. Yumurtlama günlerini değerlendirmelisiniz. Gün aşırı ilişki olsun. Anca o şekilde yumurtlama kaçmamis olur

Bhcg öyle birsey değil malesef. Yumurtlama günlerini değerlendirmelisiniz. Gün aşırı ilişki olsun. Anca o şekilde yumurtlama kaçmamis olur
4 aydır aynı şekilde gün aşırı deniyoruz bakalım. 5. Ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum herkes bir sene geçsin git diyor ama en azından bir sorun varsa öğrenelim hemen tedavisini görelim. Eğer sorun yoksa da ona göre denemeye devam ederiz

Tabiki doğru düşünmüşsn adetin 3.gununde hormon tahlili vermekle başla canım

Tabiki doğru düşünmüşsn adetin 3.gununde hormon tahlili vermekle başla canım
Adet mi olmak gerekiyor doktorun neden olmadığınğ araştırması için hiç bilmiyorum da ondan soruyorum

Kan testinde beta hcg 02 çıkması ne anlam ifade ediyor acaba yani bir önceki ay 0 dı mesela neden böyle çıkmış olabilir deneyimli arkadaşlar yanıtlayabilir mi

Kan testinde beta hcg 02 çıkması ne anlam ifade ediyor acaba yani bir önceki ay 0 dı mesela neden böyle çıkmış olabilir deneyimli arkadaşlar yanıtlayabilir mi
0-5 arası bi anlam ifade etmiyor. Her ölçtürdüğünüzde farklı çıkabilir. Ben hamile değilken 2-3 arası seyrediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…