- 22 Ekim 2022
- 73
- 35
- 3
- 29
- Konu Sahibi Merve Akin
amin amin hepimizden insallahCok sagol rabbim gonlunuzden ne geciyorsa onu versin dedin kalbime dokundun Allah razi olsun.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin amin hepimizden insallahCok sagol rabbim gonlunuzden ne geciyorsa onu versin dedin kalbime dokundun Allah razi olsun.....
Bende sizle aynı gündeyim en son adetim 28 kasım bugin gittim 7mm dedi kese var dedi 10 gün sonra kalp atışı in gitcem ,biraz tedirginimmerhaba evet keseyi gördü. ama tek keseydi. dış gebelik falan değildi çok şükür rahim içindeydi kalp atışını bekleyeceğiz simdi
benimde 6.08 mm çıktı kese. bir insallah miniğin atışlarını da duyarsınız tez vakitte ben de öyleyim sadece düşündüğüm o atışı duymakBende sizle aynı gündeyim en son adetim 28 kasım bugin gittim 7mm dedi kese var dedi 10 gün sonra kalp atışı in gitcem ,biraz tedirginim
Ben sağlık ocağına kan vermiştim sonuç yarin sabah cikacak 6 haftalık olunca doktora gitmeyi düşünüyorum kalp atışını falan da görmek için insallah 3.5 yasinda bir kızım var onunla sürekli hastaneye gidemiyorum zor oluyor ne yazikkimerhaba insallah gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olsun sonucu öğrenebildiniz mi ? benim çok şükür dış gebelik falan değil. tek kese gördü. adet sancıları gibi sancılarım var onun dışında her şey normal
Ben sağlık ocağına kan vermiştim sonuç yarin sabah cikacak 6 haftalık olunca doktora gitmeyi düşünüyorum kalp atışını falan da görmek için insallah 3.5 yasinda bir kızım var onunla sürekli hastaneye gidemiyorum zor oluyor ne yazikki
Insallah kan sonuçlarımız da güzel çıkar Rabbım hayirla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dileyip evlat isteyen kimsenin kucağını da baş bırakmasın.haklısınız vallahi zordur şu anda zaten her türlü o haftalarda belli oluyor her şey. insallah hayirli güzel sonuçlar alırsınız
amin insallah insallahInsallah kan sonuçlarımız da güzel çıkar Rabbım hayirla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dileyip evlat isteyen kimsenin kucağını da baş bırakmasın.
İnşallah canım sende hayırlıyla duyarsın betan kaç baktım mı hiçbenimde 6.08 mm çıktı kese. bir insallah miniğin atışlarını da duyarsınız tez vakitte ben de öyleyim sadece düşündüğüm o atışı duymak
en son 2009du. 2 sonrada vajinal ultrasonla kese göründü bir daha baktırmadım canım gerek kalmadı diyeİnşallah canım sende hayırlıyla duyarsın betan kaç baktım mı hiç
Öylemi bende test yapcan baktırdım 5600 dü ertesi gün gittim doktora 4/5 haftalık dedi tekrar istemedi kanen son 2009du. 2 sonrada vajinal ultrasonla kese göründü bir daha baktırmadım canım gerek kalmadı diye
Benim değerim 1986 cikmis kaç haftalık oluyor ki acaba sat a göre 5 haftalık olması lazimÖylemi bende test yapcan baktırdım 5600 dü ertesi gün gittim doktora 4/5 haftalık dedi tekrar istemedi kan
Valalha benimde son adet tarihine göre 5 hafta 3 gün olması lazım ama beta baya güzel yüksek erken döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorumBenim değerim 1986 cikmis kaç haftalık oluyor ki acaba sat a göre 5 haftalık olması lazim
Sizin beta değeriniz kaç acabaValalha benimde son adet tarihine göre 5 hafta 3 gün olması lazım ama beta baya güzel yüksek erken döllenme olmuş olabilir diye düşünüyorum
5600 dü 2 gün önceSizin beta değeriniz kaç acaba
Benimki de suan sat a göre 5+1iki gün var sanırım aramizda benim arkadaşım da 6 haftalikken kan verdi 56 binlerde falan cikmis degeri ama tek gebelik şuan 8. Haftasinda5600 dü 2 gün önce
Öyleyse normal değil mi kese görüldü 7 mm dedi bebek için bişey demediBenimki de suan sat a göre 5+1iki gün var sanırım aramizda benim arkadaşım da 6 haftalikken kan verdi 56 binlerde falan cikmis degeri ama tek gebelik şuan 8. Haftasinda
Olabilir bilmiyorum kiÖyleyse normal değil mi kese görüldü 7 mm dedi bebek için bişey demedi
Aaa ne kadar güzel ben geçen hafta muayene oldum doktor adet tarihine göre neredeyse bir haftaya yakın ileri söyledi halbuki 29 Kasım adet oldum ve neredeyse 10 gün sürmüştü adetim umarım hepimizin sağlıklı bir şekilde ilerler kese ve kalp atışı aldik sağlık ocağına da kaydınızı oluşturduk bakalim hayirlisiylaHerkesin sat 29 kasım sanırımbenim de 29 kasım.9 ve 13 aralıkta korunmasız ilişki oldu,baska olmadı.muhtemelen 13 ünde hamile kaldım.dün kan tahlili yaptırdım saglık ocagında fakat 2800 küsür çıkmış sonuç.6 haftalık suan.fakat bu degerler farklılık gösteriyor bazı yerlerde.mesela ilk hamileliğimde 6 haftada 10000 çıkmıştı be o acilde yapılmıştı yani beta degerleri farklıydı onda.bilgisi olan var mı bu konuda.