• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta gebelik kızlar yorumlar mısınız

merhaba evet keseyi gördü. ama tek keseydi. dış gebelik falan değildi çok şükür rahim içindeydi kalp atışını bekleyeceğiz simdi
Bende sizle aynı gündeyim en son adetim 28 kasım bugin gittim 7mm dedi kese var dedi 10 gün sonra kalp atışı in gitcem ,biraz tedirginim

Bende sizle aynı gündeyim en son adetim 28 kasım bugin gittim 7mm dedi kese var dedi 10 gün sonra kalp atışı in gitcem ,biraz tedirginim
benimde 6.08 mm çıktı kese. bir insallah miniğin atışlarını da duyarsınız tez vakitte 🙏 ben de öyleyim sadece düşündüğüm o atışı duymak

merhaba insallah gönlünüzden ne geçiyorsa öyle olsun 🙏 sonucu öğrenebildiniz mi ? benim çok şükür dış gebelik falan değil. tek kese gördü. adet sancıları gibi sancılarım var onun dışında her şey normal
Ben sağlık ocağına kan vermiştim sonuç yarin sabah cikacak 6 haftalık olunca doktora gitmeyi düşünüyorum kalp atışını falan da görmek için insallah 3.5 yasinda bir kızım var onunla sürekli hastaneye gidemiyorum zor oluyor ne yazikki 😀

haklısınız vallahi zordur şu anda 😂 zaten her türlü o haftalarda belli oluyor her şey. insallah hayirli güzel sonuçlar alırsınız

haklısınız vallahi zordur şu anda 😂 zaten her türlü o haftalarda belli oluyor her şey. insallah hayirli güzel sonuçlar alırsınız
Insallah kan sonuçlarımız da güzel çıkar 😀 Rabbım hayirla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Dileyip evlat isteyen kimsenin kucağını da baş bırakmasın.

Herkesin sat 29 kasım sanırım🙈benim de 29 kasım.9 ve 13 aralıkta korunmasız ilişki oldu,baska olmadı.muhtemelen 13 ünde hamile kaldım.dün kan tahlili yaptırdım saglık ocagında fakat 2800 küsür çıkmış sonuç.6 haftalık suan.fakat bu degerler farklılık gösteriyor bazı yerlerde.mesela ilk hamileliğimde 6 haftada 10000 çıkmıştı be o acilde yapılmıştı yani beta degerleri farklıydı onda.bilgisi olan var mı bu konuda.

Herkesin sat 29 kasım sanırım🙈benim de 29 kasım.9 ve 13 aralıkta korunmasız ilişki oldu,baska olmadı.muhtemelen 13 ünde hamile kaldım.dün kan tahlili yaptırdım saglık ocagında fakat 2800 küsür çıkmış sonuç.6 haftalık suan.fakat bu degerler farklılık gösteriyor bazı yerlerde.mesela ilk hamileliğimde 6 haftada 10000 çıkmıştı be o acilde yapılmıştı yani beta degerleri farklıydı onda.bilgisi olan var mı bu konuda.
Aaa ne kadar güzel 😀 ben geçen hafta muayene oldum doktor adet tarihine göre neredeyse bir haftaya yakın ileri söyledi halbuki 29 Kasım adet oldum ve neredeyse 10 gün sürmüştü adetim umarım hepimizin sağlıklı bir şekilde ilerler 😇 kese ve kalp atışı aldik sağlık ocağına da kaydınızı oluşturduk bakalim hayirlisiyla

Back