• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerlerim az mı artıyor lütfen bilenler bakar mısınız

Ağrınız kanamanız yoksa betanız yüksek çıkmış. Bence endişelenmeyin canım.💕 güzel haberlerle dön inşaallah beta artışınız bana güzel geldi
Ağrım ilk 3 gün bel karın ve kasıklarda ama şimdi geçti gibi göğüslerimde açıyor yerleşmedir diye düşündüm kanamam hiç olması reglim de 9 gün geçti umarım dediğin gibi olur sabah uyanır uyanmaz atıcam kendini hastaneye ☺️Çok sağol 🙏

Ağrım ilk 3 gün bel karın ve kasıklarda ama şimdi geçti gibi göğüslerimde açıyor yerleşmedir diye düşündüm kanamam hiç olması reglim de 9 gün geçti umarım dediğin gibi olur sabah uyanır uyanmaz atıcam kendini hastaneye ☺Çok sağol 🙏
O ağrılar normal canım kasıklarında batma şeklinde ağrın olmuyorsa sorun yoktur kanamanda yoksa bence güzel haberler vereceksin canım bize💗 benim değerim 1000 i geçmediği için hiç ağrım olmadı ama kanamam çok oldu. Dış gebelikte parça düşürme kanama olduğu için belirtilerinden en büyükleri bunlar sizde olmaması çok olumlu geldi bana. Siz içinizi ferah tutun bence herşey yolunda💕💕

O ağrılar normal canım kasıklarında batma şeklinde ağrın olmuyorsa sorun yoktur kanamanda yoksa bence güzel haberler vereceksin canım bize💗 benim değerim 1000 i geçmediği için hiç ağrım olmadı ama kanamam çok oldu. Dış gebelikte parça düşürme kanama olduğu için belirtilerinden en büyükleri bunlar sizde olmaması çok olumlu geldi bana. Siz içinizi ferah tutun bence herşey yolunda💕💕
Allah ım sizi bu mayıs ayında çift çizgiyle güldürsün inş🤲

Allah ım sizi bu mayıs ayında çift çizgiyle güldürsün inş🤲
Ne güzel dua ettin canımm💗🌹🤲🏻 Allah razı olsun metotreksat olduğu için vücudumda bir iki ay sonra bebek düşüneceğiz ama inşaallah o zamana kabul olur çok bekletmez bebeğimiz bizi inşaallah canımm💕 duanız için Allah razı olsun tekrardan...

Ne güzel dua ettin canımm💗🌹🤲🏻 Allah razı olsun metotreksat olduğu için vücudumda bir iki ay sonra bebek düşüneceğiz ama inşaallah o zamana kabul olur çok bekletmez bebeğimiz bizi inşaallah canımm💕 duanız için Allah razı olsun tekrardan...
Hemyazarak hem dışımdan diledim. En kısa zamanda inş;) ben de ikinci bebeğe bir sene tedavi + rahim filmi sonrası hamile kaldığım için Allah isteyen herkese yaşatsın istiyorum.iyi geceler🌸🌸

Canım dış gebelik çıktı benim durumum tedavi gördüm metotreksat ile. Sıfırlanmasını bekliyorum değerlerimin.
Benim de dış gebelik iğne vuruldum bende. Kac gün oldu sen iğne olali

Hemyazarak hem dışımdan diledim. En kısa zamanda inş:KK66: ben de ikinci bebeğe bir sene tedavi + rahim filmi sonrası hamile kaldığım için Allah isteyen herkese yaşatsın istiyorum.iyi geceler🌸🌸
Allah razı olsun gebeliğiniz sağlıklı ilerlesin inşaallah darısı başımıza💕🤲🏻💗

Ahh canim düşükmü yaptin bitanem benim yaaa

Ne zaman basladin kac gun ictin canim
Ben adet bitiminde başladım her akşam bir su bardağına kaynar suya bir çay kaşığı atıp Demliyordum iki üç dk sonra süzüp içiyordum. Eşime çakşır kökü otu ginseng macunu yedirdim. Bunlarla tuttu o ay. Ama şöyle bir durum bar yumurtalığım o ay ovulasyonda kopkoyu olmadı hiç yani sağlıksız yumurtalıklarda öyle olurmuş. Demek ki sağlıklı olsaydı harika bir gebelik olabilirdi. Bu süreci atlatınca iki ay sonra tekrar koyu Yumurtlama çizgisinden sonra yapacağız bu kürleri. Gerisi Allah’tan🤲🏻💗🥰 elimizden geleni yapıyoruz dış gebelik oluştu bende bebek ilerleyememiş ama bunu hissetmek bile güzeldi. Çok yıpratıcı oldu ama hamile kalabildiğine seviniyoruz. İnsanlar neler yaşıyoruz yine halimize bin şükür.. inşaallah tez zamanda atlatırım bu durumu canım..☺️🌹

Ben adet bitiminde başladım her akşam bir su bardağına kaynar suya bir çay kaşığı atıp Demliyordum iki üç dk sonra süzüp içiyordum. Eşime çakşır kökü otu ginseng macunu yedirdim. Bunlarla tuttu o ay. Ama şöyle bir durum bar yumurtalığım o ay ovulasyonda kopkoyu olmadı hiç yani sağlıksız yumurtalıklarda öyle olurmuş. Demek ki sağlıklı olsaydı harika bir gebelik olabilirdi. Bu süreci atlatınca iki ay sonra tekrar koyu Yumurtlama çizgisinden sonra yapacağız bu kürleri. Gerisi Allah’tan🤲🏻💗🥰 elimizden geleni yapıyoruz dış gebelik oluştu bende bebek ilerleyememiş ama bunu hissetmek bile güzeldi. Çok yıpratıcı oldu ama hamile kalabildiğine seviniyoruz. İnsanlar neler yaşıyoruz yine halimize bin şükür.. inşaallah tez zamanda atlatırım bu durumu canım..☺🌹
Anladımcanım seni cok iyi anliyorum bende bi kere hamile kaldim ilac tedavisi ile 8.seneme girdim 2017de bi dusuk yasadim hala anne olamadim bende hamile kaldigia seviniyorum tabi nasip olmadi

Son durumunuz ne bilmiyorum ama değerleriniz 2 günde 1 2 katına çıkmamış. Üzgünüm sağlıksız bir gebelik olabilir veya dış gebelik. Aynısını ben yaşadım değerler hep artıyordu ama olması gerektiği kadar değil. Benimki dış gebelikti 1 hafta hastanede tedavi gördüm umarım değildir ama testlerinizi yaptırmaya devam edin sakın ihmal etmeyin çünkü dış gebelik gerçekten önlem alınmazsa tehlikeli bir durum

Son durumunuz ne bilmiyorum ama değerleriniz 2 günde 1 2 katına çıkmamış. Üzgünüm sağlıksız bir gebelik olabilir veya dış gebelik. Aynısını ben yaşadım değerler hep artıyordu ama olması gerektiği kadar değil. Benimki dış gebelikti 1 hafta hastanede tedavi gördüm umarım değildir ama testlerinizi yaptırmaya devam edin sakın ihmal etmeyin çünkü dış gebelik gerçekten önlem alınmazsa tehlikeli bir durum
Dış gebelik canım benimde aynı şeyleri yaşamışız metotreksat ile beta değerlerim sıfırlanmak üzere..atlattım sayılır çok şükür erken farkedildi..🤲🏻💕🥰💗🌹

🙄 yani..
O zaman buraya niye fikir soruyorsunuz anlamıyorum.
Hergün değil sabah akşam baktırın o halde buyrun.
İyi ki sabah akşam ölçtürmüşüm erken teşhis ile ameliyattan kurtulmuş oldum. Yani eğer birşeyelre başlıyorsak bunun sorumluluğunu daima almalıyız sonra anne ölümlerine varabiliyor olaylar.. bunu da size ekstra yazmak istedim. :KK51:

Back