• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerlerim az mı artıyor lütfen bilenler bakar mısınız

Canim ne yaptin sonuçların nasıl gidiyor
NçHenüz bende bilmiyorum ki canım. Pazar günü parça düşürdüm yoğun kanama atlattım 4-5 günlük şimdi azalma var. İki gün önce değerim 780lerdeydi. Değerimin düşüp düşmediğine yarın bakacak doktor ona göre teşhis koyacak canım. Biliyorsanız size sorayım ben parça düşürdükten sonra mı beta hcgm düşmeye başlar?? O zamana kadar düşmemiş hatta biraz artmış ..

NçHenüz bende bilmiyorum ki canım. Pazar günü parça düşürdüm yoğun kanama atlattım 4-5 günlük şimdi azalma var. İki gün önce değerim 780lerdeydi. Değerimin düşüp düşmediğine yarın bakacak doktor ona göre teşhis koyacak canım. Biliyorsanız size sorayım ben parça düşürdükten sonra mı beta hcgm düşmeye başlar?? O zamana kadar düşmemiş hatta biraz artmış ..
Hiç bilgim yok bu konuda yanlis birşey soylemiyim. Ama madem yarin doktora görüneceksin şimdi icini ferah tut stres yapma kendine, guzel düşün güzel olsun insallah🌸

Hiç bilgim yok bu konuda yanlis birşey soylemiyim. Ama madem yarin doktora görüneceksin şimdi icini ferah tut stres yapma kendine, guzel düşün güzel olsun insallah🌸
İnşaallah canım son dkya kadar umudumu koruyacağım..💕🤲🏻

Naptın canım doktora gittim mi

Değerler gerektiği gibi artmıyor değil mi ben de yeni öğrendim hamileliği betam 2 şer gün arayla 484 740 3210 nasıl sence

Değerler gerektiği gibi artmıyor değil mi ben de yeni öğrendim hamileliği betam 2 şer gün arayla 484 740 3210 nasıl sence
Sizin ikiz gebelik olabilir mi acaba birden fırlamış☺️ Kesenizin çok rahat görünmesi gerekir ultrasonda görünmediyse metotreksat ile dış gebeliğin sonlanması gerekir. Kese içinndoktora gittiniz mi canım?

Canım kafanı hiç takma herşey normal sadece takip et Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah şakın moralini bozma

Merhaba canım hayır normal yolla hamile kaldım bitkisel kür yapmıştım acaba o mu yumurtamın geç çatlamasına sebep oldu aklım çok karışık düşük geliyor değerler ilk olduğu için de hiçbirlerim bilmiyorum yarın yine gideceğim ama korkudan uyku girmiyor ki
Canim ne kür yapmistin

yarın gideceğim prş 740 olan betam bugün 3210 3 gün sonrası 2 katı artış var aslında değerlerim tarihleri bir gün arayla olan da var ve hepsi hep 2 katı ve biraz fazlası artıyor

yarın gideceğim prş 740 olan betam bugün 3210 3 gün sonrası 2 katı artış var aslında değerlerim tarihleri bir gün arayla olan da var ve hepsi hep 2 katı ve biraz fazlası artıyor
Bence kese görünürse sağlıklı artışların demektir bugün acile giderdim sizin yerinizde olsam ultrasonda bir baktırmak için öyle bir korkunuz varsa erken müdahale edilirdi. Keseyi görürseniz de mutlu mutlu uyurdunuz içiniz rahat ederdi canım💕🥰👼🏻

Canım kafanı hiç takma herşey normal sadece takip et Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah şakın moralini bozma
Canım dış gebelik çıktı benimki çooook umutluydum doktorlardan bir ikisi güzel dedi artışlara ama sonradan bozdu☺️ Hayırlısı buymuş🤍

Kimyasaldan sonra beta artışlarımı kendim takip etmek istedim kimsayal endişem geçti şimdi dediğim gibi kese stresi sonrası kalp atışı sonrası sağlıklı olması ahh ahhh bu gece sabahın sabah ederim net

Kimyasaldan sonra beta artışlarımı kendim takip etmek istedim kimsayal endişem geçti şimdi dediğim gibi kese stresi sonrası kalp atışı sonrası sağlıklı olması ahh ahhh bu gece sabahın sabah ederim net
Ağrınız kanamanız yoksa betanız yüksek çıkmış. Bence endişelenmeyin canım.💕 güzel haberlerle dön inşaallah beta artışınız bana güzel geldi

Back