- 6 Mart 2020
- 191
- 53
- 13
Canim ne yaptin sonuçların nasıl gidiyor711 çıktı iyi mi bu şimdi progesteron 14,3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ne yaptin sonuçların nasıl gidiyor711 çıktı iyi mi bu şimdi progesteron 14,3
NçHenüz bende bilmiyorum ki canım. Pazar günü parça düşürdüm yoğun kanama atlattım 4-5 günlük şimdi azalma var. İki gün önce değerim 780lerdeydi. Değerimin düşüp düşmediğine yarın bakacak doktor ona göre teşhis koyacak canım. Biliyorsanız size sorayım ben parça düşürdükten sonra mı beta hcgm düşmeye başlar?? O zamana kadar düşmemiş hatta biraz artmış ..Canim ne yaptin sonuçların nasıl gidiyor
Hiç bilgim yok bu konuda yanlis birşey soylemiyim. Ama madem yarin doktora görüneceksin şimdi icini ferah tut stres yapma kendine, guzel düşün güzel olsun insallahNçHenüz bende bilmiyorum ki canım. Pazar günü parça düşürdüm yoğun kanama atlattım 4-5 günlük şimdi azalma var. İki gün önce değerim 780lerdeydi. Değerimin düşüp düşmediğine yarın bakacak doktor ona göre teşhis koyacak canım. Biliyorsanız size sorayım ben parça düşürdükten sonra mı beta hcgm düşmeye başlar?? O zamana kadar düşmemiş hatta biraz artmış ..
İnşaallah canım son dkya kadar umudumu koruyacağım..Hiç bilgim yok bu konuda yanlis birşey soylemiyim. Ama madem yarin doktora görüneceksin şimdi icini ferah tut stres yapma kendine, guzel düşün güzel olsun insallah![]()
Iyi haberlerini bekliyorum insallahİnşaallah canım son dkya kadar umudumu koruyacağım..![]()
Naptın canım doktora gittim miHiç bilgim yok bu konuda yanlis birşey soylemiyim. Ama madem yarin doktora görüneceksin şimdi icini ferah tut stres yapma kendine, guzel düşün güzel olsun insallah![]()
Nasıl gelişti gebeliğinizHaklısın canım belkide ben abartıyorumdur kanama atlattım bir de iki kere ondan da korkuluyum dualarımı asla eksik etmiyorum canım
Dış gebelik geçiriyorum canım değerlerim sıfırlansın diye bekliyorum sizinde mi riskli?Nasıl gelişti gebeliğiniz
Canım dış gebelik çıktı benim durumum tedavi gördüm metotreksat ile. Sıfırlanmasını bekliyorum değerlerimin.Naptın canım doktora gittim mi
Hatta 484 den sonra 3 gün geçti 3210 çıktı betaDeğerler gerektiği gibi artmıyor değil mi ben de yeni öğrendim hamileliği betam 2 şer gün arayla 484 740 3210 nasıl sence
Sizin ikiz gebelik olabilir mi acaba birden fırlamışDeğerler gerektiği gibi artmıyor değil mi ben de yeni öğrendim hamileliği betam 2 şer gün arayla 484 740 3210 nasıl sence
Canim ne kür yapmistinMerhaba canım hayır normal yolla hamile kaldım bitkisel kür yapmıştım acaba o mu yumurtamın geç çatlamasına sebep oldu aklım çok karışık düşük geliyor değerler ilk olduğu için de hiçbirlerim bilmiyorum yarın yine gideceğim ama korkudan uyku girmiyor ki
Hayıt otu tohumu çayı yaptım canımCanim ne kür yapmistin
Bence kese görünürse sağlıklı artışların demektir bugün acile giderdim sizin yerinizde olsam ultrasonda bir baktırmak için öyle bir korkunuz varsa erken müdahale edilirdi. Keseyi görürseniz de mutlu mutlu uyurdunuz içiniz rahat ederdi canımyarın gideceğim prş 740 olan betam bugün 3210 3 gün sonrası 2 katı artış var aslında değerlerim tarihleri bir gün arayla olan da var ve hepsi hep 2 katı ve biraz fazlası artıyor
Canım dış gebelik çıktı benimki çooook umutluydum doktorlardan bir ikisi güzel dedi artışlara ama sonradan bozduCanım kafanı hiç takma herşey normal sadece takip et Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz inşallah şakın moralini bozma
Ağrınız kanamanız yoksa betanız yüksek çıkmış. Bence endişelenmeyin canım.Kimyasaldan sonra beta artışlarımı kendim takip etmek istedim kimsayal endişem geçti şimdi dediğim gibi kese stresi sonrası kalp atışı sonrası sağlıklı olması ahh ahhh bu gece sabahın sabah ederim net