- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.589
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama o kadar istiyorum ki sağlıcakla doğmasını..Icini ferah tut pozitif ol en kötüsünü bile dusunsen mutlu ol bak hamile kalabiliyorsun
Bilgisi olanlara soruyorum cevap vermek istemiyorsanız çıkın sayfamdan elbette ölçümleri yaptıracağım dış gebelikten korkuyorum değerlerim iki kat artmıyor zorlayan yok sizi Allah Allah..yani..
O zaman buraya niye fikir soruyorsunuz anlamıyorum.
Hergün değil sabah akşam baktırın o halde buyrun.
İki günde bir baktırmam normal değil mi onu anlamış değilim zaten virüsten zorla gidebiliyoruz doktora dayani..
O zaman buraya niye fikir soruyorsunuz anlamıyorum.
Hergün değil sabah akşam baktırın o halde buyrun.
Dogar eger ömrü varsa canim hic sen uzulme kotu de dusunme bak beta 6 cikan bile dogum yaptim dedii burda 3 cikan bile var dogum yapan yani cok kurcalama dicem ama iste olmuyor ki oyle de uzulme hiiiccc sikma canını duani et bak gor bksuna uzulmussundurHaklısın ama o kadar istiyorum ki sağlıcakla doğmasını..
Haklısın canım belkide ben abartıyorumdur kanama atlattım bir de iki kere ondan da korkuluyum dualarımı asla eksik etmiyorum canımDogar eger ömrü varsa canim hic sen uzulme kotu de dusunme bak beta 6 cikan bile dogum yaptim dedii burda 3 cikan bile var dogum yapan yani cok kurcalama dicem ama iste olmuyor ki oyle de uzulme hiiiccc sikma canını duani et bak gor bksuna uzulmussundur
Progestan kullan mutlaka canmHaklısın canım belkide ben abartıyorumdur kanama atlattım bir de iki kere ondan da korkuluyum dualarımı asla eksik etmiyorum canım
Başladım 100 mg canım onunla kesildi kanamam aklıma da herşey geliyor artık rabbim büyüktür bize bağışlasın..Progestan kullan mutlaka canm
Kiz hala kotu dusunuyorsun bak iyi dusun iyi olsun tmam progestan ic hiiiccc bise olmaz tas gibi dogurursun InsAllah dualarim.seninleBaşladım 100 mg canım onunla kesildi kanamam aklıma da herşey geliyor artık rabbim büyüktür bize bağışlasın..
Allahhh razı olsun canım bende senin için dua edeceğim inşaallah güzel haberlerle gelirim buraya korkularım boşa çıkar inşaallah geç döllenmeden dolayı düşük çıkmıştır belki değerlerimKiz hala kotu dusunuyorsun bak iyi dusun iyi olsun tmam progestan ic hiiiccc bise olmaz tas gibi dogurursun InsAllah dualarim.seninle
Aynen oyle olmuştur bise yok icin ferah olsun bunu bir saglikci olarak soyluyorum ki stres yaparsan bebegine daha kotu seyler yaparsn rahat ol zaten sen suan af edersin kicini da yirtsan olacaklarin onune gecemezsin rahat ol relaxxxAllahhh razı olsun canım bende senin için dua edeceğim inşaallah güzel haberlerle gelirim buraya korkularım boşa çıkar inşaallah geç döllenmeden dolayı düşük çıkmıştır belki değerlerim
Yarın ki değerlerimi söyleyeceğim inşaallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ama çok istiyorum Allah biliyor.. insan elinden gelen birşey varsa yapmak istiyor bilgi almak istiyor bir şekildeAynen oyle olmuştur bise yok icin ferah olsun bunu bir saglikci olarak soyluyorum ki stres yaparsan bebegine daha kotu seyler yaparsn rahat ol zaten sen suan af edersin kicini da yirtsan olacaklarin onune gecemezsin rahat ol relaxxx
Yarin haberdar etSa
Yarın ki değerlerimi söyleyeceğim inşaallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ama çok istiyorum Allah biliyor.. insan elinden gelen birşey varsa yapmak istiyor bilgi almak istiyor bir şekilde
Tamam canım edeceğim inşaallahYarin haberdar et
Canm.nolduuuuTamam canım edeceğim inşaallah
Canım kan verdim sonuçları bekliyorum canım dua et lütfennnCanm.nolduuuu
711 çıktı iyi mi bu şimdi progesteron 14,3Canm.nolduuuu