• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerlerim az mı artıyor lütfen bilenler bakar mısınız

CADlMAKi

İşimiz Allah’a kalmışsa, olmuş bil.🌸
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
457
304
23
Lütfen değerlerimle ilgili bilgisi olanlar yazsın
Son adet tarihim 15 Şubat.
29 mart — 230 hcg
31 Mart — 360 hcg
02 Nisan — 511 hcg
04 Nisan — 711 hcg

:KK31:
Sonuç= Dış Gebelik teşhisi kondu ve metotreksat ile sonlandırıldı. Çok şükür erken teşhis💗🌹🤲🏻

Son düzenleme:
Geç döllenme adet tarihine göre ama artışların az düzenli takip ettir sağlıkla gelir inşallah

Merhaba hanımlar anneler, anne adayları, bileğisi olanlar..
Son adet tarihim 15 Şubat.
29 Mart beta — 230 hcg
31 Mart beta — 360 hcg
01 Nisan beta — 511 hcg

Lütfen lütfen bilenler söyleyebilir mi? Artış az mı? Son adetimin üzerinden geçen zamana göre geç döllenme ihtimali var mıdır? Lütfen yardımcı olur musunuz??
%60 diyorlar canim %200 degil.bence gayet iyisin

Ikiye katlamasi gerekirdi tup bebek falanmi
Merhaba canım hayır normal yolla hamile kaldım bitkisel kür yapmıştım acaba o mu yumurtamın geç çatlamasına sebep oldu aklım çok karışık düşük geliyor değerler ilk olduğu için de hiçbirlerim bilmiyorum yarın yine gideceğim ama korkudan uyku girmiyor ki

%60 diyorlar canim %200 degil.bence gayet iyisin
Allahım razı olsun gerçekten mi iyi diyorsunuz yani Allah razı olsun son artışım düşük gelmişti iki gündür saldım kendimi resmen dış gebelik diye ödüm kopuyor bir de virüs var malum

Yeterli artış var %60 artıyor olması yeterli. Stres yapma dinlen bol bol.

Ilk ikisi tam olmasi gerektigi gibi artms ucuncusu 2 kat artmams cunku 2 gun sonra yani 2 nisanda yapman gerekiyodu bu yuzden yarisi kadar artms bnce bir sorun yok2 gungecmeden kan verme kafa karstrr beta hcg 2 gunde bi 2 kat artar seninde 2 kat artiyor

Ilk ikisi tam olmasi gerektigi gibi artms ucuncusu 2 kat artmams cunku 2 gun sonra yani 2 nisanda yapman gerekiyodu bu yuzden yarisi kadar artms bnce bir sorun yok2 gungecmeden kan verme kafa karstrr beta hcg 2 gunde bi 2 kat artar seninde 2 kat artiyor
Çok üzgünüm düzelttim sizin dediğiniz doğru 2 nisanda ölçtürdüm

Bir kerr canm bebegini stresten kaybetmis bir anne olarak sana diyim stres sadeve melegine zarar verir yani bunlar bos seyler cok takilma hani hic artmasa kork yada cok cok az da degil durumun iyi
Allahım razı olsun gerçekten mi iyi diyorsunuz yani Allah razı olsun son artışım düşük gelmişti iki gündür saldım kendimi resmen dış gebelik diye ödüm kopuyor bir de virüs var malum

Ama ikinci artışım hesapladım en az 540larda olması gerekirdi 511 çıkmış buna çok taktım kafamı
Yani şu aşamada beta değerine etki edebilecek hiç bir şey yok. Herşey olacağına varacak. Az artmış çok artmış şuan müdahale edilebilir bir durum değil. Onun için biraz akışına bırak sürekli kanda baktırma.

Yani şu aşamada beta değerine etki edebilecek hiç bir şey yok. Herşey olacağına varacak. Az artmış çok artmış şuan müdahale edilebilir bir durum değil. Onun için biraz akışına bırak sürekli kanda baktırma.
Yarın da baktıracaktık canım eşim mutlaka gidelim dedi çok yakın bize kadın doğum
Bir kerr canm bebegini stresten kaybetmis bir anne olarak sana diyim stres sadeve melegine zarar verir yani bunlar bos seyler cok takilma hani hic artmasa kork yada cok cok az da degil durumun iyi
sizin neden kayıp olmuştu rabbim korusun tez zamanda gönlünüzce en güzelini nasip etsin rabbim..

Haklısınız müdahale edemem ama içimdeki korkuyu da anlatamam dış gebelik diye kendimi yedim bitirdim Allahım korusun gerçekten çok korkuyorum zamanda kötü ve kaybetmekten çok korkuyorum

Back