- 3 Nisan 2020
- 457
- 304
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%60 diyorlar canim %200 degil.bence gayet iyisinMerhaba hanımlar anneler, anne adayları, bileğisi olanlar..
Son adet tarihim 15 Şubat.
29 Mart beta — 230 hcg
31 Mart beta — 360 hcg
01 Nisan beta — 511 hcg
Lütfen lütfen bilenler söyleyebilir mi? Artış az mı? Son adetimin üzerinden geçen zamana göre geç döllenme ihtimali var mıdır? Lütfen yardımcı olur musunuz??
Merhaba canım hayır normal yolla hamile kaldım bitkisel kür yapmıştım acaba o mu yumurtamın geç çatlamasına sebep oldu aklım çok karışık düşük geliyor değerler ilk olduğu için de hiçbirlerim bilmiyorum yarın yine gideceğim ama korkudan uyku girmiyor kiIkiye katlamasi gerekirdi tup bebek falanmi
Allahım razı olsun gerçekten mi iyi diyorsunuz yani Allah razı olsun son artışım düşük gelmişti iki gündür saldım kendimi resmen dış gebelik diye ödüm kopuyor bir de virüs var malum%60 diyorlar canim %200 degil.bence gayet iyisin
Geç döllenme sıkıntı olur mu sağlıksız ya da dış gebelikten çok korkuyorumGeç döllenme adet tarihine göre ama artışların az düzenli takip ettir sağlıkla gelir inşallah
Ama ikinci artışım hesapladım en az 540larda olması gerekirdi 511 çıkmış buna çok taktım kafamıYeterli artış var %60 artıyor olması yeterli. Stres yapma dinlen bol bol.
Çok üzgünüm düzelttim sizin dediğiniz doğru 2 nisanda ölçtürdümIlk ikisi tam olmasi gerektigi gibi artms ucuncusu 2 kat artmams cunku 2 gun sonra yani 2 nisanda yapman gerekiyodu bu yuzden yarisi kadar artms bnce bir sorun yok2 gungecmeden kan verme kafa karstrr beta hcg 2 gunde bi 2 kat artar seninde 2 kat artiyor
Canım ikincisi beni korkuyor %60ın altında%60 diyorlar canim %200 degil.bence gayet iyisin
Allahım razı olsun gerçekten mi iyi diyorsunuz yani Allah razı olsun son artışım düşük gelmişti iki gündür saldım kendimi resmen dış gebelik diye ödüm kopuyor bir de virüs var malum
Ama iyi de sen cok stres yaptigin icin etkileniyirsun isteCanım ikincisi beni korkuyor %60ın altında
Yani şu aşamada beta değerine etki edebilecek hiç bir şey yok. Herşey olacağına varacak. Az artmış çok artmış şuan müdahale edilebilir bir durum değil. Onun için biraz akışına bırak sürekli kanda baktırma.Ama ikinci artışım hesapladım en az 540larda olması gerekirdi 511 çıkmış buna çok taktım kafamı
Haklısın canım stres herşeyi elbette etkiliyordur ama korkuyorumAma iyi de sen cok stres yaptigin icin etkileniyirsun iste
Icini ferah tut pozitif ol en kötüsünü bile dusunsen mutlu ol bak hamile kalabiliyorsunHaklısın canım stres herşeyi elbette etkiliyordur ama korkuyorum![]()
Yarın da baktıracaktık canım eşim mutlaka gidelim dedi çok yakın bize kadın doğumYani şu aşamada beta değerine etki edebilecek hiç bir şey yok. Herşey olacağına varacak. Az artmış çok artmış şuan müdahale edilebilir bir durum değil. Onun için biraz akışına bırak sürekli kanda baktırma.
sizin neden kayıp olmuştu rabbim korusun tez zamanda gönlünüzce en güzelini nasip etsin rabbim..Bir kerr canm bebegini stresten kaybetmis bir anne olarak sana diyim stres sadeve melegine zarar verir yani bunlar bos seyler cok takilma hani hic artmasa kork yada cok cok az da degil durumun iyi
InsAllahYarın da baktıracaktık canım eşim mutlaka gidelim dedi çok yakın bize kadın doğum
sizin neden kayıp olmuştu rabbim korusun tez zamanda gönlünüzce en güzelini nasip etsin rabbim..
Haklısınız müdahale edemem ama içimdeki korkuyu da anlatamam dış gebelik diye kendimi yedim bitirdim Allahım korusun gerçekten çok korkuyorum zamanda kötü ve kaybetmekten çok korkuyorumYani şu aşamada beta değerine etki edebilecek hiç bir şey yok. Herşey olacağına varacak. Az artmış çok artmış şuan müdahale edilebilir bir durum değil. Onun için biraz akışına bırak sürekli kanda baktırma.