Beta değerinde ilerleme süreci..

pelin azizova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2025
11
1
1
27
Adetimin gecikmedi sonucu verdiğim kan testinde perşembe günü 222 beta sonucumdu.
Cumartesi ise 478 beta.
Uygulamalara göre 5+1 günlük hamileyim. Ama değerlerim bir çok aynı süreçte olduğum kişiye göre düşük. Sizlerin beta değerleri nasıl ilerledi?

Öncelikle hayırlı olsun. Değeriniz gayet güzel artmış. Zaten minimum %60 artış beklenir. Sizde iki kattan fazla artış olmuş. Değerler herkese göre değişiyor çok takılmayın. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Adetimin gecikmedi sonucu verdiğim kan testinde perşembe günü 222 beta sonucumdu.
Cumartesi ise 478 beta.
Uygulamalara göre 5+1 günlük hamileyim. Ama değerlerim bir çok aynı süreçte olduğum kişiye göre düşük. Sizlerin beta değerleri nasıl ilerledi?
geç döllenme olabilir kese ölçüldümü

Cumartesi ise 478 beta.
Değerlerin iyi artmış. Hem beta bir anda öyle bi artıyor ki insan şaşırıyor 😂 boşver hiç oralara takılma

Cumartesi ise 478 beta.
Canım 2 gün sonra tekrar Kan ver yine min %60 artış olduysa hiç korkulacak bir şey yok. 3 kez kan verip takip etmek artış düzenliyse yeterli oluyor diye biliyorum. Kese, beta değeri 3000 olmadan gözükmüyordu. Yaklaşık olarak cuma günü falan keseyi görürsünüz diye düşünüyorum

Canım 2 gün sonra tekrar Kan ver yine min %60 artış olduysa hiç korkulacak bir şey yok. 3 kez kan verip takip etmek artış düzenliyse yeterli oluyor diye biliyorum. Kese, beta değeri 3000 olmadan gözükmüyordu. Yaklaşık olarak cuma günü falan keseyi görürsünüz diye düşünüyorum
Teşekkür ederim bilginiz için 💘

Back
X