- 21 Kasım 2020
- 161
- 37
- 24
3-4Peki ilk kan verdiğiniz de kaç haftalık dedi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3-4Peki ilk kan verdiğiniz de kaç haftalık dedi doktor
4+2 günlük dedi 1 hafta sınra gel kese görelim dedi
Saglikla kucağına alirsin inşallahIlk gebeligim 21 yas
Son adet tarihine goremi soyledi doktorda4+2 günlük dedi 1 hafta sınra gel kese görelim dedi
Aynen öyle dedi cnm bakti öyle dedi neye bakti onuda anlamadimSon adet tarihine goremi soyledi doktorda
Ultrasonami baktiAynen öyle dedi cnm bakti öyle dedi neye bakti onuda anlamadim
Evet cnm utrasyonla baktiUltrasonami bakti
Son adete goremi hesapladi acaba ultrasona goremi. Ya ben devlete gittim kac haftalik dedim soylemedi son adetime gore 5+4 olduktaEvet cnm utrasyonla bakti
Bilmiyorum ki cnm bende üniversite hastanesine diyorum burda devlet hastanesş pandemi için yaa bakti etti 4+2 dedi 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi cnm senin kese gözükmüş yaa 5 hafta dogrudur bat ne zmn Di seninSon adete goremi hesapladi acaba ultrasona goremi. Ya ben devlete gittim kac haftalik dedim soylemedi son adetime gore 5+4 oldukta
20 aralikti. Ya evet soyle oldu bak doktora sordum ne kadarlik diye 15 gunluk dedi kese 5 mm felan dedi sonra dediki 10-15 gunden gel kalp atisina bakalim. 15 gunluk hamileysem kalp atisi o kadar erken duyulmazkiBilmiyorum ki cnm bende üniversite hastanesine diyorum burda devlet hastanesş pandemi için yaa bakti etti 4+2 dedi 1 hafta sonra gel keseyi görelim dedi cnm senin kese gözükmüş yaa 5 hafta dogrudur bat ne zmn Di senin
Aynen 5 6 haftada kese gözüküyor cnm 6 7 de kalp atısı cnm benim beta 524.94 dindun gittim bu değerde kese gözükmemesi normal dedi ama ney bilmiyorum birsey deki 12 m dedi ne bilmiyorum ama20 aralikti. Ya evet soyle oldu bak doktora sordum ne kadarlik diye 15 gunluk dedi kese 5 mm felan dedi sonra dediki 10-15 gunden gel kalp atisina bakalim. 15 gunluk hamileysem kalp atisi o kadar erken duyulmazki
Evet o degere gore gorunmemesi normal benim son kan verdigimde betam 1121 di saglik ocagindaki doktorum kadin doguma git kesen gozukur artik dedi. Bende 5+1 de gittim evet gorunuyor dediAynen 5 6 haftada kese gözüküyor cnm 6 7 de kalp atısı cnm benim beta 524.94 dindun gittim bu değerde kese gözükmemesi normal dedi ama ney bilmiyorum birsey deki 12 m dedi ne bilmiyorum ama
Mmm benimki senşn yarısı kadar cnmEvet o degere gore gorunmemesi normal benim son kan verdigimde betam 1121 di saglik ocagindaki doktorum kadin doguma git kesen gozukur artik dedi. Bende 5+1 de gittim evet gorunuyor dedi
Saglikli olsunda valla hicboseyin onemi yok bende pazartesiyi iple cekiyorum baska doktora gidicem ultrason resmi felan vermedi ilk gittigimdekiMmm benimki senşn yarısı kadar cnm
A aynen cnm bazıları veriyor cnm bazıları vermiyor sanki verseler ne olacak inşallah hayırlısı ile kalp atışı duyarızSaglikli olsunda valla hicboseyin onemi yok bende pazartesiyi iple cekiyorum baska doktora gidicem ultrason resmi felan vermedi ilk gittigimdeki
Amin insallah sizin yine varmis bebisiniz benim ilk olucak cok korku endise var.mutlulugumu yasiyamiyorum rssmen ilk 3 aydan cok korkuyorum 2. Ayin icine girdik insallah bi an once 3 ayi atlatirizA aynen cnm bazıları veriyor cnm bazıları vermiyor sanki verseler ne olacak inşallah hayırlısı ile kalp atışı duyarız
İnşallah cnm inşallah ben ilkde rahattım bu daha korku endişe hep soru işareti var kafamda valla cnm ilk bilmiyordum 2 de daha bilgili oluyor insanAmin insallah sizin yine varmis bebisiniz benim ilk olucak cok korku endise var.mutlulugumu yasiyamiyorum rssmen ilk 3 aydan cok korkuyorum 2. Ayin icine girdik insallah bi an once 3 ayi atlatiriz
Bende kadinlar klubune girdim gireli korku endise olustu ya neler var burda neler valla korkmamak elde degil insallah sıkıntısız atlatirizİnşallah cnm inşallah ben ilkde rahattım bu daha korku endişe hep soru işareti var kafamda valla cnm ilk bilmiyordum 2 de daha bilgili oluyor insan
İnşallah cnm sıkıntı etme rahat bırak kendiniBende kadinlar klubune girdim gireli korku endise olustu ya neler var burda neler valla korkmamak elde degil insallah sıkıntısız atlatiriz
Cnm sende arada böyle karın ağrısı kasık batması oluyır muBende kadinlar klubune girdim gireli korku endise olustu ya neler var burda neler valla korkmamak elde degil insallah sıkıntısız atlatiriz