Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gunluk yukselise gore gayet iyi son adet tarihiniz ne ?24 ocakta beta 194.6 cıktı bugun de tahlil 524.94 cıktı nasıl sizce kaç haftalık yükseliş iyi mi
29 aralik3 gunluk yukselise gore gayet iyi son adet tarihiniz ne ?
3-4 haftalik o zaman29 aralik
3 gunluk yukselise gore gayet iyi son adet tarihiniz ne ?
Olabikşr cnm değerim iyi mi peki3-4 haftalik o zaman
Evet cok iyi benim adet gecikmemin 2-3. Gunlerinde betam 436 cikmisti 1 bucuk gun sonrada 1121 cikti sonrada baktirmadim zaten ultrasondan gorulunce kese. Sizin kac gun gecikmeniz olduOlabikşr cnm değerim iyi mi peki
1 gun ben 3 gün önce evde test yaptım cıkınca doktora gittim dün batimdi ztn bugun de 1 gün geçmiş oluyorEvet cok iyi benim adet gecikmemin 2-3. Gunlerinde betam 436 cikmisti 1 bucuk gun sonrada 1121 cikti sonrada baktirmadim zaten ultrasondan gorulunce kese. Sizin kac gun gecikmeniz oldu
O zaman beta seviyeniz gayet iyi bende gecikmemin 2. Gunu 436 cikmisti simdi 5+3 olduk1 gun ben 3 gün önce evde test yaptım cıkınca doktora gittim dün batimdi ztn bugun de 1 gün geçmiş oluyor
Maşallah inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbimO zaman beta seviyeniz gayet iyi bende gecikmemin 2. Gunu 436 cikmisti simdi 5+3 olduk
Amin insallah doktora gittinizmi kese felan gorunuyormuMaşallah inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin rabbim
Yok gitmedim aslinda yarın si beta az Di doktor gelme görünmez dedi şimdide eşim görevinden dolayı 1 hafta sonra ancak giderimAmin insallah doktora gittinizmi kese felan gorunuyormu
Benimkide 3 gun once gorundu kesesi 1-2 haftadan kalp atisi icin gidecezYok gitmedim aslinda yarın si beta az Di doktor gelme görünmez dedi şimdide eşim görevinden dolayı 1 hafta sonra ancak giderim
İnşallah bende gittiğimde kalp atısnı duymak nasıp olur inşallahBenimkide 3 gun once gorundu kesesi 1-2 haftadan kalp atisi icin gidecez
Ilk gebeliginizmi ? Yasiniz kacİnşallah bende gittiğimde kalp atısnı duymak nasıp olur inşallah
26 yasındayım 2 bebeğim olacak inşallahIlk gebeliginizmi ? Yasiniz kac
Ben gltsem yarın kese gözükür mu acabaBenimkide 3 gun once gorundu kesesi 1-2 haftadan kalp atisi icin gidecez
Senin yasım kaç kacıncı gebelikIlk gebeliginizmi ? Yasiniz kac
Peki ilk kan verdiğiniz de kaç haftalık dedi doktorO zaman beta seviyeniz gayet iyi bende gecikmemin 2. Gunu 436 cikmisti simdi 5+3 olduk
Bende 5 haftalikken gorunduBen gltsem yarın kese gözükür mu acaba
Ilk gebeligim 21 yasSenin yasım kaç kacıncı gebelik