Beta değeri yavaş ilerliyor Boş gebelik mi değil mi yardım lütfen…

Keseni gördüyse ve olctuyse nasıl dış gebelik olsun? Bence de baska Dr a gıt. Bhcg artısı ıyı degıl de hangımız 5 kere kan veriyor ılk ıkısını gorup bırakırdık o da guzel gb. Bence vakit kaybetmeden baska Dr a gıt.

Son durumun ne oldu

Merhaba yalnis bilgilendirme yapmışsınız. Bufun bizzat bu sebepten gittim. Aynı sebep kese var ama değerler yukelmiyor. Ultrasonda eger kese köşe de görünürse dış gebelik eğer ortada yani olması gereken yerdeyse ya gec döllenme yada sağlıksız gebelik. Benim de kese yerindeydi 1 hafta daha bekleyecegiz

Yanlış bilgilendirme yaptığımı düşünmüyorum yani kesemin yeri farklı yerdeyse boş gebelik diyorsunuz yazdıklarıma tekrar bakarsanız boş gebelik demek kesenin olup bebeğin içinde olmaması demektir..ben bizzat yaşadım hatta yazdım da bende kese büyümedi olduğu gibi durdu boyutu hatta ozaman doktorum kese en azından büyüseydi bebek geç de görünebiliyor ama kesen aynı olduğu için artık büyümez deyip kürtaj oldum ayrıca kese göründükten sonra değer takibi yapılmaz o sizinki boş değil dış gebeliktir

Çok çok geçmiş olsun. Ama dün bizzat yaşadım bende doktor bu şekilde açıklama yaptı. Eğer kese var rahim içindeyse sağlıksız gebelik yada geç döllenme. Eğer kese var ve Rahim dışında ultrasonda kenarlarda ise boş gebelik . Cunku doktor alttan muayene etti ve çok şükür boş gebelik değilmiş dedi haftaya gideceğiz tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…