Beta değeri düşüşü

saturnhalkasii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
77
35
3
Merhabalar burada daha önce de artan değerlerimi paylaşmıştım fakat malesef bugün değerim düştü. Belli bir noktada yavaş arttı şimdi de düştü. Bundan sonraki süreç beni korkutuyor, direkt regl mi olacağım yoksa düşük kanaması mı olacak önce bilginiz var mı

Büyük ihtimal kimyasal gebelik olmuş. Regliden daha yoğun bir kanamayla Regli olacaksınız bitince mutlaka doktor kontorolüne gidin

değerinizi sıfırlanana kadar takip edin düşüp yükseliyorsa da doktorunuza kesinlikle danışın inşallah kolay bi süreç olur

Bu soruyu bende merak etmiştim benimde düşüşe geçti en son 19 du dün.. ve adet günümde dündü henüz olmadım aşırı şiddetli ağrılarım gelip gidiyor dünden beri seninde öyle mi? Göğüslerim hala aşırı dolgunlar kalkarlar falan ağrıyor dokunamiyorum.

Büyük ihtimal kimyasal gebelik olmuş. Regliden daha yoğun bir kanamayla Regli olacaksınız bitince mutlaka doktor kontorolüne gidin
Regli sonrası neden doktora gitmek gerekiyor ben kadın doğuma da gitmiştim o da bana böyle söylemişti regl ol ya da olma haftaya kesin gel demisti

Merhaba. Çok geçmiş olsun. Ben de 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Beta HCG ilk öğrendiğimde 236 idi. Küçük olduğundan mı nedir bilmem benim bahsedilen kadar kanamam ve ağrım olmadı. İki gün süren hafif kanama ve halsizlikle atlattım. 1 hafta boyunca sürekli kan verdim tamamen sıfırlandığını görmek için.

Merhabalar bende de göğüs ağrısı var fakat reglim gecikeli 15-16 gün oldu yani bebek 6 haftalık diyebilirim. 2 haftadır beta takibi yapıyorum Değerim 1000lere çıktı kese de vardı ama olması gerekenden küçük olduğunu söyledi doktorum. Gerçekten çok üzgünüm ne hissedeceğimi bilemiyorum şimdi de değerim düşsün diye dua ediyorum. Benimki tam kimyasal değil galiba bilmiyorum.

Çok üzgünüm çok geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayır öyle düşün... Sağlığın yerinde olsunda her türlü rabbim yeniden verir seninki kimyasal değildir diye düşünüyorum kese görünmüş. Tabi tam bir bilgimde yok benimde ilk kez başıma geldi 60 ile öğrendim ben adetime 3 gün kala. Ve sonrası düşüşe geçti hemen ben bile yıprandım üzüldüm çok ağladım şimdi ise dediğin gibi bir sifirlansa da regl olsaydım diyorum

Çok teşekkür ederim kendimi üzmemeye çalışıyorum bende. Umarım Allah bebek sahibi olmak isteyen kimsenin kucağını boş bırakmaz size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…