Beta değeri düşüşü

Kesinlikle mantıklı düşünüyorum mesela bu durumu 9-10. Haftalarda kalp atışını duyduktan sonra da yaşayabilirdik, kaybetme süreci daha ağır olurdu, erken olması bu açıdan iyi aslında. Ve Demekki hastaymış, sağlıksızmış o sebeple en hayırlısı oldu eminim. Ama bu mantıklı düşünceler benim üzülmeme engel olmuyor malesef. Ben daha kalabalık bir grup ile paylaşmıştım
Anlayabiliyorum benimde ilkti😓 ama iyi tarafından bak sağlıklı olsaydı bizimle ilerlerdi. Hayırlısı buymuş bende kabullenemedim ama elden bişey gelmiyor eşime bile söylemiştim

Kesinlikle mantıklı düşünüyorum mesela bu durumu 9-10. Haftalarda kalp atışını duyduktan sonra da yaşayabilirdik, kaybetme süreci daha ağır olurdu, erken olması bu açıdan iyi aslında. Ve Demekki hastaymış, sağlıksızmış o sebeple en hayırlısı oldu eminim. Ama bu mantıklı düşünceler benim üzülmeme engel olmuyor malesef. Ben daha kalabalık bir grup ile paylaşmıştım
Aynen öyle çok var belli bir aya kadar gelip kalbi duran ya da düşükle direkt sonuclanan. Allah'ım güç versin sana... kendini de düşünmen lazım yeniden toparlan ki yeni bir ay yeni bir güzel haber gelsin 🤲🏻

Back