- 18 Nisan 2024
- 141
- 48
- 22
-
- Konu Sahibi gencanneolmakisteyenler
Hayır tabikide rahat olun olacağı varsa önüne hiçbirşey engel olmaz ben hamileyken korona geçirdim öksürmek hapşırmaktan bir hal oldum oğlum çok şükür sağlıklıArkadaşlar hapşırmak zarar verir mi ya hapışırınca kasıklarım battı kasıldı
Maşallah bende çok korktum çok sancı girdi hapşırırken çok battııHayır tabikide rahat olun olacağı varsa önüne hiçbirşey engel olmaz ben hamileyken korona geçirdim öksürmek hapşırmaktan bir hal oldum oğlum çok şükür sağlıklı
Leken oluyor mu ara ara pekiKaşıklar tutunmadan dolayı geriliyor şuan. Benim ayağa kalkarken bile ağrı olabiliyor. Ama çok normal bunlar. Hapşırmak, öksürmek sorun oluşturmaz.
Benim bugün 13. Gün 10. Günde çok az geldi kahverengi şimdi de geldi azıcık kahverengiBenim lekelenmem 9.gün oldu 11.güne kadar sürdü. Kahverengiydi.
Bana kırmızı ve pıhtılı kan olursa haberleşelim demişti. Kahverengi kan sorun yaratacak bir şey değil bence. Ama için rahat etmiyorsa bir sor bence hemşirene.Benim bugün 13. Gün 10. Günde çok az geldi kahverengi şimdi de geldi azıcık kahverengi