Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm benden 2 gün sonra tekrar kan vercemde değer normal gbi geldi bnada 2 kat dediler artması lazım 1600-1700 lerde olması lazım ama beklemek lazım dedi bende korkuyorumNormal gozukuyor. Benım ilk 1445.6 cıktı ben hıc kontrol ettırmedım surekli dr bır kı hafta sonra gel dedı gıttım hep kontrol ettı o kadar. 6 haftada kese gozuktu ve kalp atışı duyduk şükür.
1500 de vajinal muayene ile görülür canım yarın gidebilirsin hastaneyeMerhaba kızlar benim gbi betası olup dahada yükselen oldumu ? Ne zaman kese gözüktü sizlerde ?
16.01.20 / 821
18.01.20 / 1166
Degerini elestirmek istemedim.Değer normalmi sence
Benim 5 haftalıkken 1101idi bta o zaman görünmüştü keseMerhaba kızlar benim gbi betası olup dahada yükselen oldumu ? Ne zaman kese gözüktü sizlerde ?
16.01.20 / 821
18.01.20 / 1166
Bugun bakıldı vajinal ama görünmez bu değerde dedi doktor ama yinede baktı inşallah normaldir1500 de vajinal muayene ile görülür canım yarın gidebilirsin hastaneye
Benm gebeligimde 1500 civarında görmüştü(ama maalesef tüpte) canım bugn görmesede yarın veya diger gün görmesi gerekir.Bugun bakıldı vajinal ama görünmez bu değerde dedi doktor ama yinede baktı inşallah normaldir![]()
İnsallah hakkında hayırlısı olsun saglıkla gör her asamayııAnladım![]()
Benim 5 haftalıkken 1101idi bta o zaman görünmüştü kese
inşallahİnsallah hakkında hayırlısı olsun saglıkla gör her asamayıı❤
Uzulme..Anladım![]()
Ben tüp bebek tedavisi ile gebe kaldım. Transfer sonrası 13. Gün 2090 ile keseyi göremedi. Tek kese olsa görürdük dedi. Çiftti çünkü 1 hafta sonra iki keseyi de gördük. Tam beş haftalıken görmüş oldum.Merhaba kızlar benim gbi betası olup dahada yükselen oldumu ? Ne zaman kese gözüktü sizlerde ?
16.01.20 / 821
18.01.20 / 1166
Üzüldüm senin adına hepimiz için herşeyin hayırlısı inşallah tutunurBenim değerim 900 küsürdü. Vajinal muayenede kese ve yolk sac görünmüştü. Düşük yaptım ben maalesef. Önce hcg az artmaya başladı, sonrası hüsran. Rabbim yardımcın olsun, inşallah bebeğin tutunur sana.