İçini ferah tutmalısın iki günde bir kan vermeyi öneriyorlar genelde. Bir kez daha kan vererek artışı görebilirsin daha emin olursun. Umarım rabbim nasip ederKızlar lütfen acil yardım
1 Eylül 136 betahcg
8 Eylül 1676 betahcg
Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Valla Merve can moralim bozuldu kimi iyi değil diyor kimi iyi diyor. Ben birşey anlamadım. Hemen doktora da gitmek istemiyorum biraz bekleyeyim en azından kese görünsün diyorum.Bence güzel artmışSağlıkla gelsin.
Allah razı olsun canım. Çok modumu düşüren şeyler okudum. Kan anca haftada 1 verebiliyorum. Çünkü yaşadığım yerdeki sağlık ocağı böyle. Hastaneye de erkenden gidesim gelmiyor zaten heryer virüs kaynıyor merkeze 1 saat uzaktayımİçini ferah tutmalısın iki günde bir kan vermeyi öneriyorlar genelde. Bir kez daha kan vererek artışı görebilirsin daha emin olursun. Umarım rabbim nasip eder
Anladım canım 1 hafta sonra tekrar kan verirsin değerin 2000 üzeri olursa kese görmeye gidebilirsin inşallahAllah razı olsun canım. Çok modumu düşüren şeyler okudum. Kan anca haftada 1 verebiliyorum. Çünkü yaşadığım yerdeki sağlık ocağı böyle. Hastaneye de erkenden gidesim gelmiyor zaten heryer virüs kaynıyor merkeze 1 saat uzaktayım
Valla gebeler de az yazıyor bu değerlere merve can. İnşallah dediğin gibidir. Ben haftaya Salı da kan vereyim hala artış devamsa giderim kadın Doğuma. Kahverengimsi akıntı oldu ilk defa bugün. Bilmiyorum korkmaya başladım. Duanı eksik etme ne olur1 eylül 150 desek küsüratı bırakıp
3 eylül 300
5 eylül 600
7 eylül 1200 olmalı ortalama tabi böyle hesapladım bana normal geldi. İnşallah kese de görünür bir an önce
Canım git doktora akıntın varsa progestron yazarlar. Bekleme 1 hafta.Valla gebeler de az yazıyor bu değerlere merve can. İnşallah dediğin gibidir. Ben haftaya Salı da kan vereyim hala artış devamsa giderim kadın Doğuma. Kahverengimsi akıntı oldu ilk defa bugün. Bilmiyorum korkmaya başladım. Duanı eksik etme ne olur
Öyle yapacağım artık haftaya kadar hayırlısıylaAnladım canım 1 hafta sonra tekrar kan verirsin değerin 2000 üzeri olursa kese görmeye gidebilirsin inşallah
O ne ki ? Hemen bugün mü gideyim ?Canım git doktora akıntın varsa progestron yazarlar. Bekleme 1 hafta.
Düşük ihtimalinde kullanılır. Hem biz değil artışı doktor yorumlasın. Lekelenme iyi mi kötü mğ doktor bilir. Endişeyle 1 hafta bekleme git.O ne ki ? Hemen bugün mü gideyim ?
Tamam kızlar ben hazırlanıp hastaneye kadın Doğuma gidiyorum o zamanDüşük ihtimalinde kullanılır. Hem biz değil artışı doktor yorumlasın. Lekelenme iyi mi kötü mğ doktor bilir. Endişeyle 1 hafta bekleme git.
Hayırlı haberlerle gel inşallah hadiTamam kızlar ben hazırlanıp hastaneye kadın Doğuma gidiyorum o zaman
15.00 a randevu aldım bakalım birazdan hazırlanıp çıkacağımHayırlı haberlerle gel inşallah hadi
Banlanacam ama bakacam konuna dışardan bak gelişmeleri yaz15.00 a randevu aldım bakalım birazdan hazırlanıp çıkacağım
Bak bak yazacağım herşeyi.Banlanacam ama bakacam konuna dışardan bak gelişmeleri yaz
Eder yav sen sadece sakin olBak bak yazacağım herşeyi.Merve bu Arada şu dediğin progestan mı ne doktor ya akıl edemezse ben mi söyleyeyim veya ekstra neler sorabilirim. İlk defa gideceğim gerçekten eli boş dönmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?