Gebeliğe Hazırlık Beta artışı normal mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gayet güzel artmis hcg. Lekeleme için progestan ve pruluton iğne verir muhtemelen. Bugün yarın vajinal usg de kese görünür insallah

Reactions: JES
Gayet güzel artmis hcg. Lekeleme için progestan ve pruluton iğne verir muhtemelen. Bugün yarın vajinal usg de kese görünür insallah
İnşallah canım benim duanı eksik etme lütfen gidiyorum zaten hastaneye bakalım ne diyecek

Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
8 Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Normal bence

İnşallah canım benim duanı eksik etme lütfen gidiyorum zaten hastaneye bakalım ne diyecek
Güzel haberlerle gel inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bi gebelik ve bebek nasıp eder inşallah ❣

O kadar kötü maalesef yorumu aldım ki. Hayırlısı olsun inşallah duanı eksik etme gidiyorum hastaneye
Norml benim %60 anca Yükseliyordu ve bence bekle alttan muayene olma bir zararı yok ama insan korkuyor 5-6 gün sonra karından ultrason ile görülür
Zaten şimdi yapacak bir şey yok ya alttan bakacak ki onda da görse de görmese kese bekletecekler seni birkaç gün

Değerler çok güzel artmış maşallah.Bugün vajinal görünür.

O kadar kötü maalesef yorumu aldım ki. Hayırlısı olsun inşallah duanı eksik etme gidiyorum hastaneye
Kim dedi onu ya yazık gerçekten boşu boşuna strese sokuyorlar.

Kim dedi onu ya yazık gerçekten boşu boşuna strese sokuyorlar.
Valla 2020 Ekim annesi 2021 Mayıs annesi vs topiklerine yazdım. Kötü maalesef, kusura bakma ama sorun var vs yazdılar. Kendileri de gebe olunca illa benden iyi biliyorlar diye endişelendim.

Tercihime kalırsa derim alttan olmak istemiyorum diye. Umarım doktor bana bilenmez

İnşallah ama benim derdim vajinal değil sağlıklı olsun da beklerim ben 1 hafta daha
Zaten canım keseyi gördükten sonra beklemene gerek kalmaz.kese görülünce dış gebelik ve kimyasal şüphesi kalmaz.Ben inanıyorum inş bugün göreceksin.1500lerden vajinal 3000lerden karından görülür.Adetin kaç gün geçti

Selam hanımlar biz bugün doktorumuza gittik artık ve keseyi gördük 8 mm olmuş dedi gayet iyi 15 gün sonra tekrar gel dedi nasıl sizcede güzel gelismismi?

Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
8 Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Bence artışın gayet iyi ilerliyo hiç sıkma canını drgmiyo gecen hafta da bende aynı olmistu maşallah bu hafta keseyi gördük şükür.

Şuraya ilişem de yeeenimle ilgili gelişmeleri okuyam

Kızlar tek tek alıntılayamadım. Doktor artışın normal dedi anormal diye kim söyledi dedi. Sonra lekelenme hoş baktığımız bir durum değil onun için tekrar kan ver artışına bakalım dedi. Ultrasonla karnıma baktı kilolu olduğum için göbek izin vermedi ama küçük birşey var dedi gebeliğin kesin dedi. Şimdi vajinadan bakarım düşük yaparsan hoca cihazla baktı düşük oldu dersin bakmayayım dedi. Bende hocam bu lekelenme için ilaç vermeyecek misiniz dedim. O da kandaki progestan mı ne düzeyine bakalım ona göre ilaç verebilirim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…