İnşallah yağmur bir sorun çıkmaz umarım dua edin banaNormal değer vajinal muane ile keseyi bile gorursun
İnşallah canım benim duanı eksik etme lütfen gidiyorum zaten hastaneye bakalım ne diyecekGayet güzel artmis hcg. Lekeleme için progestan ve pruluton iğne verir muhtemelen. Bugün yarın vajinal usg de kese görünür insallah
Normal benceKızlar lütfen acil yardım
1 Eylül 136 betahcg
8 Eylül 1676 betahcg
Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Güzel haberlerle gel inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bi gebelik ve bebek nasıp eder inşallah ❣İnşallah canım benim duanı eksik etme lütfen gidiyorum zaten hastaneye bakalım ne diyecek
Amin canım amin cümlemize inşallah. Herşeyin hayırlısı olsun inşallahGüzel haberlerle gel inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bi gebelik ve bebek nasıp eder inşallah ❣
O kadar kötü maalesef yorumu aldım ki. Hayırlısı olsun inşallah duanı eksik etme gidiyorum hastaneyeNormal bence
Norml benim %60 anca Yükseliyordu ve bence bekle alttan muayene olma bir zararı yok ama insan korkuyor 5-6 gün sonra karından ultrason ile görülürO kadar kötü maalesef yorumu aldım ki. Hayırlısı olsun inşallah duanı eksik etme gidiyorum hastaneye
Kim dedi onu yaO kadar kötü maalesef yorumu aldım ki. Hayırlısı olsun inşallah duanı eksik etme gidiyorum hastaneye
Valla 2020 Ekim annesi 2021 Mayıs annesi vs topiklerine yazdım. Kötü maalesef, kusura bakma ama sorun var vs yazdılar. Kendileri de gebe olunca illa benden iyi biliyorlar diye endişelendim.Kim dedi onu yayazık gerçekten boşu boşuna strese sokuyorlar.
Tercihime kalırsa derim alttan olmak istemiyorum diye. Umarım doktor bana bilenmezNorml benim %60 anca Yükseliyordu ve bence bekle alttan muayene olma bir zararı yok ama insan korkuyor 5-6 gün sonra karından ultrason ile görülür
Zaten şimdi yapacak bir şey yok ya alttan bakacak ki onda da görse de görmese kese bekletecekler seni birkaç gün
İnşallah ama benim derdim vajinal değil sağlıklı olsun da beklerim ben 1 hafta dahaDeğerler çok güzel artmış maşallah.Bugün vajinal görünür.
Zaten canım keseyi gördükten sonra beklemene gerek kalmaz.kese görülünce dış gebelik ve kimyasal şüphesi kalmaz.Ben inanıyorum inş bugün göreceksin.1500lerden vajinal 3000lerden karından görülür.Adetin kaç gün geçtiİnşallah ama benim derdim vajinal değil sağlıklı olsun da beklerim ben 1 hafta daha
Bence artışın gayet iyi ilerliyo hiç sıkma canını drgmiyo gecen hafta da bende aynı olmistu maşallah bu hafta keseyi gördük şükür.Kızlar lütfen acil yardım
1 Eylül 136 betahcg
8 Eylül 1676 betahcg
Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Gel minnoşum ama dua et beklemedeyiz.Şuraya ilişem de yeeenimle ilgili gelişmeleri okuyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?