Gebeliğe Hazırlık Beta artışı normal mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kese oldugundan emin olacak ki dusuk onleyici ilac versin. Dis gebelik mi kimyasal gebelik mi yada normal gebelik mi bundan emin olmadan cogu doktor ilac vermez zaten.basima geldigi icin iyi biliyorm. Cunku Allah korusun dis gebelikse progestan yada pruluton guclendirir ve sagliksiz bi gebeligi dusurmemeye calisir. O yuzden kese, ozellikle yolk sac gorecek ki ilaci versin.

Reactions: JES
Kızlar değerim 1 gün de 1644 den 2068 olmuş çok şükür doktor gayet normal dedi. Sonra progestan değerin gayet normal ama yazayım için rahat etsin dedi. Yazdı gün de 1 tablet gece yatmadan alacağım. Folik asit de iç dedi. Birde dinlen dedi. Şuan modum iyi keyiflendim. Kahverengi lekeler de az az sorun değil artarsa ve kanama olursa gel dedi. Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizi kocaman öpüyorum.

Aynen harfiyen bu açıklamayı yaptı valla ama şükür minik de olsa keseyi gördü sonra yazdı ilacı

Valla Merve can moralim bozuldu kimi iyi değil diyor kimi iyi diyor. Ben birşey anlamadım. Hemen doktora da gitmek istemiyorum biraz bekleyeyim en azından kese görünsün diyorum.
kimyasal olsaydı şimdiye çoktan kanamanız başlardı değeriniz gayet iyi bence rahat olun ve ultrasonu bekleyin

Reactions: JES
Valla hamileyim gibi de lexa bu eşşoğlu eşşek beni uğraştırıyor bakalım hayırlısı ya gelecek ya da bu seferlik beni bırakıp gidecek ki umarım gitmez hayırlısıyla
Hayırlı olsun canım...
İnşallah sağlıklı, sorunsuz, sıkıntısız bir biçimde doğar...
Kız olursa adını Deniz koyalım.

Hayırlı olsun canım...
İnşallah sağlıklı, sorunsuz, sıkıntısız bir biçimde doğar...
Kız olursa adını Deniz koyalım.
Sağol lexam ya valla sabırla hayırlısını dileyerek bekliyorum..

Ben adını lexa koyacağım gerçek adını yaz bana özelden senin adını koyayım

başka doktora gidip görünsen ben de test yaptım evde tek çizgi çıktı .
Başka doktora niye görüneyim tam olarak o kısmı anlamadım. ?? Bu arada üzme kendini en doğru zamanda olur inşallah

Başka doktora niye görüneyim tam olarak o kısmı anlamadım. ?? Bu arada üzme kendini en doğru zamanda olur inşallah
Bilmiyorum ki neden öyle yazmışım. 10 günü geçti adet olmadım. Tekrar test yaptım evde negatif. Yarın doktora gideceğim cuma günü artık öğrenirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…