Aynen harfiyen bu açıklamayı yaptı vallaKese oldugundan emin olacak ki dusuk onleyici ilac versin. Dis gebelik mi kimyasal gebelik mi yada normal gebelik mi bundan emin olmadan cogu doktor ilac vermez zaten.basima geldigi icin iyi biliyorm. Cunku Allah korusun dis gebelikse progestan yada pruluton guclendirir ve sagliksiz bi gebeligi dusurmemeye calisir. O yuzden kese, ozellikle yolk sac gorecek ki ilaci versin.
kimyasal olsaydı şimdiye çoktan kanamanız başlardı değeriniz gayet iyi bence rahat olun ve ultrasonu bekleyinValla Merve can moralim bozuldu kimi iyi değil diyor kimi iyi diyor. Ben birşey anlamadım. Hemen doktora da gitmek istemiyorum biraz bekleyeyim en azından kese görünsün diyorum.
Aynen oyleymis canim geldim eve hastaneden doktor da rahat ol dedi.kimyasal olsaydı şimdiye çoktan kanamanız başlardı değeriniz gayet iyi bence rahat olun ve ultrasonu bekleyin
Sevindim canim saglikla gelsin minik insallah ❣Aynen harfiyen bu açıklamayı yaptı vallaama şükür minik de olsa keseyi gördü sonra yazdı ilacı
Sağol canım benim cumlemizinki inşallahSevindim canim saglikla gelsin minik insallah ❣
0.136 mı cnmKızlar lütfen acil yardım
1 Eylül 136 betahcg
8 Eylül 1676 betahcg
Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
Valla hamileyim gibi de lexa bu eşşoğlu eşşek beni uğraştırıyorO hamile misin muzkad
Yok direk 1360.136 mı cnm
Hayırlı olsun canım...Valla hamileyim gibi de lexa bu eşşoğlu eşşek beni uğraştırıyorbakalım hayırlısı ya gelecek ya da bu seferlik beni bırakıp gidecek ki umarım gitmez hayırlısıyla
Sağol lexam ya valla sabırla hayırlısını dileyerek bekliyorum..Hayırlı olsun canım...
İnşallah sağlıklı, sorunsuz, sıkıntısız bir biçimde doğar...
Kız olursa adını Deniz koyalım.
Ooo büyük teklifSağol lexam ya valla sabırla hayırlısını dileyerek bekliyorum..
Ben adını lexa koyacağım gerçek adını yaz bana özelden senin adını koyayım
inşallah hamişsindir benim de aferim gecikti. Çok ayak bileklerim ağrıyor neden acaba
başka doktora gidip görünsen ben de test yaptım evde tek çizgi çıktıHamişlik varda işte bakalım bu lekelenme ne olacak.
Başka doktora niye görüneyim tam olarak o kısmı anlamadım. ?? Bu arada üzme kendini en doğru zamanda olur inşallahbaşka doktora gidip görünsen ben de test yaptım evde tek çizgi çıktı.
Bilmiyorum ki neden öyle yazmışım. 10 günü geçti adet olmadım. Tekrar test yaptım evde negatif. Yarın doktora gideceğim cuma günü artık öğrenirim inşallahBaşka doktora niye görüneyim tam olarak o kısmı anlamadım. ?? Bu arada üzme kendini en doğru zamanda olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?