• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta artışı normal mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

JES

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
17.081
96.789
598
31
Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
8 Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?

Bence güzel artmış 😍 Sağlıkla gelsin. 🤗

• Muhteşem
Reactions: JES
Kızlar lütfen acil yardım

1 Eylül 136 betahcg
8 Eylül 1676 betahcg

Kimyasal gebelik mi ? Okuduğuma göre değerler az artmış gibi. Bu az artışın başka sebepleri olabiliyor mu ?
İçini ferah tutmalısın iki günde bir kan vermeyi öneriyorlar genelde. Bir kez daha kan vererek artışı görebilirsin daha emin olursun. Umarım rabbim nasip eder😇🤲

• Muhteşem
Bence güzel artmış 😍 Sağlıkla gelsin. 🤗
Valla Merve can moralim bozuldu kimi iyi değil diyor kimi iyi diyor. Ben birşey anlamadım. Hemen doktora da gitmek istemiyorum biraz bekleyeyim en azından kese görünsün diyorum.

İçini ferah tutmalısın iki günde bir kan vermeyi öneriyorlar genelde. Bir kez daha kan vererek artışı görebilirsin daha emin olursun. Umarım rabbim nasip eder😇🤲
Allah razı olsun canım. Çok modumu düşüren şeyler okudum. Kan anca haftada 1 verebiliyorum. Çünkü yaşadığım yerdeki sağlık ocağı böyle. Hastaneye de erkenden gidesim gelmiyor zaten heryer virüs kaynıyor merkeze 1 saat uzaktayım

1 eylül 150 desek küsüratı bırakıp
3 eylül 300
5 eylül 600
7 eylül 1200 olmalı ortalama tabi böyle hesapladım bana normal geldi. İnşallah kese de görünür bir an önce 🤗

Allah razı olsun canım. Çok modumu düşüren şeyler okudum. Kan anca haftada 1 verebiliyorum. Çünkü yaşadığım yerdeki sağlık ocağı böyle. Hastaneye de erkenden gidesim gelmiyor zaten heryer virüs kaynıyor merkeze 1 saat uzaktayım
Anladım canım 1 hafta sonra tekrar kan verirsin değerin 2000 üzeri olursa kese görmeye gidebilirsin inşallah 🤲

• Muhteşem
1 eylül 150 desek küsüratı bırakıp
3 eylül 300
5 eylül 600
7 eylül 1200 olmalı ortalama tabi böyle hesapladım bana normal geldi. İnşallah kese de görünür bir an önce 🤗
Valla gebeler de az yazıyor bu değerlere merve can. İnşallah dediğin gibidir. Ben haftaya Salı da kan vereyim hala artış devamsa giderim kadın Doğuma. Kahverengimsi akıntı oldu ilk defa bugün. Bilmiyorum korkmaya başladım. Duanı eksik etme ne olur

Valla gebeler de az yazıyor bu değerlere merve can. İnşallah dediğin gibidir. Ben haftaya Salı da kan vereyim hala artış devamsa giderim kadın Doğuma. Kahverengimsi akıntı oldu ilk defa bugün. Bilmiyorum korkmaya başladım. Duanı eksik etme ne olur
Canım git doktora akıntın varsa progestron yazarlar. Bekleme 1 hafta.

Lekelenme varsa vakit kaybetme canım direk git doktora ilaç yazar .

O ne ki ? Hemen bugün mü gideyim ?
Düşük ihtimalinde kullanılır. Hem biz değil artışı doktor yorumlasın. Lekelenme iyi mi kötü mğ doktor bilir. Endişeyle 1 hafta bekleme git. 🤗

Banlanacam ama bakacam konuna dışardan bak gelişmeleri yaz 🤣
Bak bak yazacağım herşeyi. 😂 Merve bu Arada şu dediğin progestan mı ne doktor ya akıl edemezse ben mi söyleyeyim veya ekstra neler sorabilirim. İlk defa gideceğim gerçekten eli boş dönmek istemiyorum

Bak bak yazacağım herşeyi. 😂 Merve bu Arada şu dediğin progestan mı ne doktor ya akıl edemezse ben mi söyleyeyim veya ekstra neler sorabilirim. İlk defa gideceğim gerçekten eli boş dönmek istemiyorum
Eder yav sen sadece sakin ol 😘

• Beğen
Normal değer vajinal muane ile keseyi bile gorursun

Back
X