Gebeliğe Hazırlık Beta 7100lerde fakat 🤔🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Xyzm87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
18
6
1
32
Beta 7100lerde Kese görünmedi henüz . Başına gelen var mı arkadaşlar? 4+3 hafta son regliye göre muhtemelen.

Beta 7100lerde Kese görünmedi henüz . Başına gelen var mı arkadaşlar? 4+3 hafta son regliye göre muhtemelen.
Kese 2000 lerde görünmüyorsa dış gebelikten şüphelenilir doktorunuz bişey demiyormu

Bu değerle hem vajinal hem karından görünmesi gerekir.Bence daha iyi bir ultrasonla bakan bir doktora gidiniz.

Henüz yeni olduğunu belirtti ondan görünmüyordur dedi haftaya çağırdı tekrar çağırdı ama kan değeri bu kadar yüksekken neden gözükmedi diye merak ettim bu şekilde olan var mı diye

Peki dış gebelikte değerin bu kadar yükselmesi mümkün müdür ? Sitede çok araştırdım bulamadım benzer sonuç

Yoo herhangi birşeyim yok ara sıra batmalar oluyor ama çok ağrılı değil minik ama kese görünmeyince tedirgin oldum hala dış gebelik ihtimali var mıdır diye

Canım fikir olsun diye söylüyorum 6700de 4+5te kese görmüştü bende. Bilmiyorum dış gebelik nasıl oluyor başka bir doktora daha görün bence bazen goremiyorlar

2 günde bir artışı nasıl. Dış gebelikte 2 günde bir 2 katından çok daha fazla artıyor. Eğer iki katına çıkıyorsa dış gebelik değildir.

Bence pazartesi iyi bir ultrasonu olan doktora görünün.Bazı doktorlar insanı sinir eder.

2 günde bir artışı nasıl. Dış gebelikte 2 günde bir 2 katından çok daha fazla artıyor. Eğer iki katına çıkıyorsa dış gebelik değildir
8-9 gün önce baktırdım 100 dü . yani bugun 2600 falan olmalıydı . 2 kattan da fazla artış benim 7100 ama hala görünen bişi yok çok karıştım ondan

Bence pazartesi iyi bir ultrasonu olan doktora görünün.Bazı doktorlar insanı sinir eder.
Aslında özel düzgün bir hastane sanmıyorum da ultrason kaynaklı olduğunu. Ama değer bu kadar yüksekken dış kimyasal falan olmaz dimi

Son düzenleme:
8-9 gün önce baktırdım 100 dü . yani bugun 2600 falan olmalıydı . 2 kattan da fazla artış benim 7100 ama hala görünen bişi yok çok karıştım ondan
Canım sen tedirgin olma Allah büyüktür.. Doktorun daha iyi bilir onun yönlendirmesine uy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…