5.haftadan snra görünüyo diye biliyrm bnBeta 7100lerde Kese görünmedi henüz . Başına gelen var mı arkadaşlar? 4+3 hafta son regliye göre muhtemelen.
Kese 2000 lerde görünmüyorsa dış gebelikten şüphelenilir doktorunuz bişey demiyormuBeta 7100lerde Kese görünmedi henüz . Başına gelen var mı arkadaşlar? 4+3 hafta son regliye göre muhtemelen.
Herhangi bir kanama lekenme ağrı vs var mıPeki dış gebelikte değerin bu kadar yükselmesi mümkün müdür ? Sitede çok araştırdım bulamadım benzer sonuç
Beta 7100lerde Kese görünmedi henüz . Başına gelen var mı arkadaşlar? 4+3 hafta son regliye göre muhtemelen.
Çok teşekkürler umarım görünür bende deCanım fikir olsun diye söylüyorum 6700de 4+5te kese görmüştü bende. Bilmiyorum dış gebelik nasıl oluyor başka bir doktora daha görün bence bazen goremiyorlar
İnşallahÇok teşekkürler umarım görünür bende de
8-9 gün önce baktırdım 100 dü . yani bugun 2600 falan olmalıydı . 2 kattan da fazla artış benim 7100 ama hala görünen bişi yok çok karıştım ondan2 günde bir artışı nasıl. Dış gebelikte 2 günde bir 2 katından çok daha fazla artıyor. Eğer iki katına çıkıyorsa dış gebelik değildir
Aslında özel düzgün bir hastane sanmıyorum da ultrason kaynaklı olduğunu. Ama değer bu kadar yüksekken dış kimyasal falan olmaz dimiBence pazartesi iyi bir ultrasonu olan doktora görünün.Bazı doktorlar insanı sinir eder.
Canım sen tedirgin olma Allah büyüktür.. Doktorun daha iyi bilir onun yönlendirmesine uy.8-9 gün önce baktırdım 100 dü . yani bugun 2600 falan olmalıydı . 2 kattan da fazla artış benim 7100 ama hala görünen bişi yok çok karıştım ondan
Beklicez mecburCanım sen tedirgin olma Allah büyüktür.. Doktorun daha iyi bilir onun yönlendirmesine uy.
İnşalllah olmaz cevabınız bi tık rahatlattı şuanO kadar yüksek hcg ile kolay kolay dış gebelik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?