• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta 7100lerde fakat 🤔🤔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karından bakılmadı ondan da değil yani 🙄
Canım geçmiş olsun ikiz de olabilir dış gebelikte. Bir doktora daha gözük değerin dış gebelik içinde mümkün daha da yüksek değerle dış gebelik geçiren var tanıdığım. Allaha emanet et korkma bir doktor daha görsün vajinal bakmış birde kesin gözükmesi lazımdı vajinal de

Canım geçmiş olsun ikiz de olabilir dış gebelikte. Bir doktora daha gözük değerin dış gebelik içinde mümkün daha da yüksek değerle dış gebelik geçiren var tanıdığım. Allaha emanet et korkma bir doktor daha görsün vajinal bakmış birde kesin gözükmesi lazımdı vajinal de
Evet işte gözükmedi 😣 bi yandan diyorum bekliyim Perşembe falan gidiyim çünkü yine göremezlerse iyice tedirgin olucam. Bi yandan da erken gitsem kötü bişeyse erken öğrensem diyorum karıştım kaldım 😔

Evet işte gözükmedi 😣 bi yandan diyorum bekliyim Perşembe falan gidiyim çünkü yine göremezlerse iyice tedirgin olucam. Bi yandan da erken gitsem kötü bişeyse erken öğrensem diyorum karıştım kaldım 😔
Pazartesi günü gidin farklı doktora bence. İnşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur 🤲

Peki dış gebelikte değerin bu kadar yükselmesi mümkün müdür ? Sitede çok araştırdım bulamadım benzer sonuç
Yanilmiyorsam 5+2 filandim 15 binlerdeydi degerim doktora dis gbelik filan olabilir mi diye sorduğmda o zaman çok daha yüksek değerler bekleriz yüz binler filan demişti

Bir de bunlar kişiye göre çok değişen değerler. Ben vücudum çok hızlı tepki verdigi için iki gebeligimde de çok yüksek değerler i vardı ama tekil gebelikler. Ne dis gebelik ne mol gebelik ne de ikiz sadece yapisal. Baskalariyla kiyaslamak bu anlamda sizi yaniltabilir

Bir de bunlar kişiye göre çok değişen değerler. Ben vücudum çok hızlı tepki verdigi için iki gebeligimde de çok yüksek değerler i vardı ama tekil gebelikler. Ne dis gebelik ne mol gebelik ne de ikiz sadece yapisal. Baskalariyla kiyaslamak bu anlamda sizi yaniltabilir
Çok haklısın aslında her gebelik özel ve farklı inşallah hayırlısı olsun hepimiz için genelde değer ve haftaya kıyasla çoğu kişide görününce bende de artık belli olur diye baya sabretmiştim doktora gitmeyip görünmeyince de bi tuhaf oldum şimdi.

Back
X