Beta 60 .. iki gün sonra 30....

cansin001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2024
1.823
538
38
İlk sağlık ocağında vermiştim 60 di.. salı günü sizlerle de paylaşmıştım fakat bugün hastaneye gittik kadın doğuma 30 çıktı... Canım çok skildi.. saglik ocağındaki hemşire. Hastanenin cihazlarıyla bizimki farklı olabiliyor ya da çalışma sistemleri mi ne öyle bişey söyledi..mesela iki gün önce orda betan 15 çıkabilirdi dedi az çok umut verdi gibi bana ama küçük bir ihtimal sanırım böyle başına gelip ardından betasi düzenli artan var mı acaba? Ya da ne diyorsunuz bu konuda...adetimle belki atadabilirmisim şuan gebesin ya da değilsin diyemeyiz dediler arada kaldım inanın sevincim yarı kaldı

Geçmiş olsun öncellikle. Kimyasal gibi duruyor ancak gerçekten her hastane klinik değerleri farklı oluyor. Genelde iki günde bir daha önce verdiğiniz yerde kan vermeniz lazım. Ama eğer kimyasal ise adetinizle beraber düşük gerçekleşir zaten

Çok sağolun Evet böyle söylendi. Yarın adet günüm olmazsam eğer umitlenmelimiyim sence

Çok sağolun Evet böyle söylendi. Yarın adet günüm olmazsam eğer umitlenmelimiyim sence
O belli olmuyor gecikebilir düşüğün başlaması günler alabilir. Yinede siz tekrar yarın en son yaptırdığınız yerde kan testi yaptırın aklınızda şüpheniz kalmasın. Genelde düşük sonrası oluşan gebeliklerde sağlıkla devam etme ihtimali çok yüksek oluyor. Rahim kendini tamamen temizliyor yeni gebeliğe hazırlanıyor. İyi yanından düşünün sağlıklı olsa sağlıkla devam eder. Yolunda olmayan birşey var demekki. Genelde sağlıklı olmayan gebeliklerde vücut yabancı madde algılıyor düşüğü başlatıyor.
Benimde düşük sonrası gebeliğim şuanda. Çok şükür sağlıklı

Gecmiş olsun kimyasal gibi. Bende yasamıştım.değer çok düşük ertesi gün 2 katı olması lazım

Bence bir umut var merak etmeyin stres yapmayın olucak içimdeki his bunu söylüyor

Benimde 22 sonra 16 çıktı farklı yerlerde verdim. Yarın da vericem ama daha da düşmüştür diye düşünüyorum.

Kimyasal gibi duruyor ama her hastanenin değer aralığı farklı olduğu için farklı çıkmış olabilir sonuç ilk verdiğiniz yerde 48 saat olduğunda tekrar verin ancak o zaman sağlıklı mı değil mi anlaşılır. Sağlıksızsa bile üzülmeyin çünkü vücut yolunda gitmeyen birşeyi anlamış demektir. Sağlıklı gebelik için efor sarfetmek istiyor ve sağlıksızı atıyor bu şekilde düşünürseniz daha az üzülürsünüz.

hiç canını sıkma, sağlıklı olsa seninle kalırdı 2 gün sonra tekrar kan verin aynı yerde netleştirin

Kimyasal gibi duruyor ama hiç moralinizi bozmayın, kese görünüp bir de kürtaj olmak zorunda kalmak var o daha kötü. Ben yaşadım 5 kez kimyasal, ümidinizi kaybetmeyin, bir dahaki ay gene denersiniz. Bir de en azından hamile kalabiliyorsunuz. Hiç kalamasaydınız

Evet diğer aya belkide sağlıklı bir gebeliğim olacak her türlü iyi tarafından bakmaya çalışıyorum gebe kalabiliyormusum diyorum ama üzülüyorum da. Bide farklı hastanelerde verdim ya onunda pişmanlığı belirsizliği oldu içimde. Keşke yarını bekleseydimde yarın ilk verdigim yerde kan verseydim işte bir hap verdiler onun yüzünden kadın doğuma gitmek zorunda kaldım

Hafta sonu giriyor canım araya. Bide üstüne bayramda var ilk verdiğim yerde veremiyorum sadece özelde iki güne bir kontrol ettirebilirim onunla da ugrasirmiyim bilmiyorum. Zaten hayırlısı neyse o olsun

Benimde 22 sonra 16 çıktı farklı yerlerde verdim. Yarın da vericem ama daha da düşmüştür diye düşünüyorum.
Yaa siz niye aynı yerde vermediniz ki bana hap yazıldığı için guvenemedim de başka doktora gittim. Onda. Bu duruma düştüm yoksa yarın ilk verdigim yerde vericektim. 16 yi bugün mü gördünüz

Çok üzüldüm muhtemelen kimyasal. Bu durumu yaşamak çok üzücü o yüzden adet gecikmeden hiç umutlanmamak beta işlerine girmemek gerekiyor o zaman farkında bile olmuyorsun çünkü bu şekilde insan önce hamilelik duygusuna girip sonra kayıp yaşıyor gibi hissediyor. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…