- 6 Mart 2024
- 4.341
- 5.172
- 73
Tamam yarın düşünürsün . Bugün değil sonucu bi al elineÇok teşekkür ederim yazdıkların beni o kadar rahatlattı ki insan üzülüyor işte elde değil. Kanda çıkıp teste çıkmaması da ne bileyim insanın aklına kötü şeyler geliyor
Sabak uyandım kanamam olmuşTamam yarın düşünürsün . Bugün değil sonucu bi al eline
Hayırlısı Allah tan .Sabak uyandım kanamam olmuş
şimdi de işe geçtim kanama silikleşerek durmuşHayırlısı Allah tan .
Yumurta döllenmıs ama tutunmamış olma ihtimali düşünülebilir kanama başladıysa siz sağlık ocağını arayın 9 gibi sonucu öğrenin sonra da iş çıkışı acil mi olur doğum kontrol uzmanı mı olur hangisine ulaşım saglayabılırsenız görüşünşimdi de işe geçtim kanama silikleşerek durmuşya nedir bu eşimede söyleyip üzmek istemiyorum. eğer hamileysem bugün döllenmenin 14. günü beklenen adet tarihim bugündü
peki yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizceYumurta döllenmıs ama tutunmamış olma ihtimali düşünülebilir kanama başladıysa siz sağlık ocağını arayın 9 gibi sonucu öğrenin sonra da iş çıkışı acil mi olur doğum kontrol uzmanı mı olur hangisine ulaşım saglayabılırsenız görüşün
Süreklilik arz eden bi kanamaysa değildir .peki yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce
kanama durmuştu bir saat arayla.Süreklilik arz eden bi kanamaysa değildir .
Merhabalar hanımlar benimde adet günüm takvime göre 5 gün gecikti bugün 6. gündeyim kaset test yaptım çıkmadı erken gebelikte de hafif çıkmış gibiydi emin olmadım normalde günü gününe olan biriydim kafam karıştı kan da veremedim negatif görmekten korktuğum için ama bilemedim olsaydı bugün yaptığım testte çıkmazmıydı sizceYumurta döllenmıs ama tutunmamış olma ihtimali düşünülebilir kanama başladıysa siz sağlık ocağını arayın 9 gibi sonucu öğrenin sonra da iş çıkışı acil mi olur doğum kontrol uzmanı mı olur hangisine ulaşım saglayabılırsenız görüşün
Bide akıntım geliyor sürekli arada kasıklarımda bi ağrı batma hissediyorumMerhabalar hanımlar benimde adet günüm takvime göre 5 gün gecikti bugün 6. gündeyim kaset test yaptım çıkmadı erken gebelikte de hafif çıkmış gibiydi emin olmadım normalde günü gününe olan biriydim kafam karıştı kan da veremedim negatif görmekten korktuğum için ama bilemedim olsaydı bugün yaptığım testte çıkmazmıydı sizce
Kan vermeden bilemezsınız korkunun ecele faydası yokMerhabalar hanımlar benimde adet günüm takvime göre 5 gün gecikti bugün 6. gündeyim kaset test yaptım çıkmadı erken gebelikte de hafif çıkmış gibiydi emin olmadım normalde günü gününe olan biriydim kafam karıştı kan da veremedim negatif görmekten korktuğum için ama bilemedim olsaydı bugün yaptığım testte çıkmazmıydı sizce
Teşekkür ederim birde benim sağlık ocağı doktor bilgilerim eski memleketimdi bugün sabah olduğum yere aldım sağlık ocağını değiştirdim yine de gitsem kan alırlar mı acabaKan vermeden bilemezsınız korkunun ecele faydası yok
Alırlar.Teşekkür ederim birde benim sağlık ocağı doktor bilgilerim eski memleketimdi bugün sabah olduğum yere aldım sağlık ocağını değiştirdim yine de gitsem kan alırlar mı acaba
1 saat arayla devam ediyorsa yumurta dollenmıs ama tutunamamış . Gecmıs olsunkanama durmuştu bir saat arayla.
saat 11 de arayın dedi sağlık ocağı galiba en doğrusu kan sonucunu beklemek1 saat arayla devam ediyorsa yumurta dollenmıs ama tutunamamış . Gecmıs olsun
kan tahlilim çıktı beta 1.12. bugün beklenen adet günümdü doktor bence kimyasal olarak bile düşünme norml değerine 3 günde düşmüş dedi. üç gün önce 30.72 idi1 saat arayla devam ediyorsa yumurta dollenmıs ama tutunamamış . Gecmıs olsun
Ne olarak düşünülebilirmiş o zaman bu . İlk defa duydum boylesınıkan tahlilim çıktı beta 1.12. bugün beklenen adet günümdü doktor bence kimyasal olarak bile düşünme norml değerine 3 günde düşmüş dedi. üç gün önce 30.72 idi
bilmiyorum ya aile hekimi kadın doğuma gitmene gerek yok dedi. napcam ben şimdi ya bir sorun ar mı acaba korkuyorumNe olarak düşünülebilirmiş o zaman bu . İlk defa duydum boylesını
Beta resmen çökmüş yani. Aklınızda soru işareti kalacaksa gidin bişey kaybetmezsiniz.bilmiyorum ya aile hekimi kadın doğuma gitmene gerek yok dedi. napcam ben şimdi ya bir sorun ar mı acaba korkuyorum
bilmiyorum ya ne kadar şanssız insanım nerde tuhaf birşey var beni buluyorBeta resmen çökmüş yani. Aklınızda soru işareti kalacaksa gidin bişey kaybetmezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?