Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal geçirmiş olabilirsiniz yarın tekrar kan verin benceKızlarr acil bakar mısınız.
Üç gün önce kan testi verdim beta 30 çıkmıştı bugün iki adet erken gebelik testi yaptım ikiside negatif silik çizgi bile yok. Bu durum normal mi? Hamile değilsem beta neden 30 olsun![]()
Bugün kan verdim yarın çıkarÇok üzüldüm yakimyasal nedir arkadaşlar
Çok kötü oldum kaset testler yanıltıyor olabilir mikan doğru sonuç
Kimyasal olmuş olabilirsiniz bence de. Yumurta dölleniyor ama tutunamıyor beta biraz yükselip düşüyor ve adet oluyorsunuz.Kızlarr acil bakar mısınız.
Üç gün önce kan testi verdim beta 30 çıkmıştı bugün iki adet erken gebelik testi yaptım ikiside negatif silik çizgi bile yok. Bu durum normal mi? Hamile değilsem beta neden 30 olsun![]()
Peki sonrası için bebek oluşumuna bir zararı var mıKimyasal olmuş olabilirsiniz bence de. Yumurta dölleniyor ama tutunamıyor beta biraz yükselip düşüyor ve adet oluyorsunuz.
Test yanıltıyor olabilir olumsuz yorumlara kapılıp kendınızı stres edip korkmayın . Yarın bi kan testi daha verın 2 günde bir kan verip %60 artışı takip etmeniz lazımÇok kötü oldum kaset testler yanıltıyor olabilir mi![]()
Sonraki aylar için bir zararı yok. Hatta olumlu tarafı bize şunu gösteriyor. En azından tüplerin açık ve döllenebiliyorPeki sonrası için bebek oluşumuna bir zararı var mı![]()
Teşekkür ederim bu sabah sağlık ocağından vermiştim yarın çıkar dediler inşallah test yanıltıyordurTest yanıltıyor olabilir olumsuz yorumlara kapılıp kendınızı stres edip korkmayın . Yarın bi kan testi daha verın 2 günde bir kan verip %60 artışı takip etmeniz lazım
Çok teşekkür ederimSonraki aylar için bir zararı yok. Hatta olumlu tarafı bize şunu gösteriyor. En azından tüplerin açık ve döllenebiliyorİnşallah en yakın en hayırlı zamanda hamile kalırsınız
Belkide yeni verdiğiniz kan testi olumlu çıkacak stres olmayın hemen
Sabah verdıysenız e nabıza düşmüştür bi bakın istersenızTeşekkür ederim bu sabah sağlık ocağından vermiştim yarın çıkar dediler inşallah test yanıltıyordur
Kimyasal ollabilirsn bidaha kan ver düşmüş de olabilirKızlarr acil bakar mısınız.
Baktım ya düşmemişSabah verdıysenız e nabıza düşmüştür bi bakın istersenız
Bugün verdim yarın öğrenicem artıkKimyasal ollabilirsn bidaha kan ver düşmüş de olabilir
Yarın ogrenınce anlarsın %60 yükselmesi lazım sen 3 gün önce varmışsın hadi diyelim %100 yükselmesi lazım şimdi Senın sonuçtaBaktım ya düşmemiş![]()
Bu erken gebelik testi benim umudumu yok etti yükseleceğine dair umudum kalmadı çok üzdü beniYarın ogrenınce anlarsın %60 yükselmesi lazım sen 3 gün önce varmışsın hadi diyelim %100 yükselmesi lazım şimdi Senın sonuçta
Bak birsürü yalancı testler var -Bu erken gebelik testi benim umudumu yok etti yükseleceğine dair umudum kalmadı çok üzdü beni
Çok teşekkür ederim yazdıkların beni o kadar rahatlattı ki insan üzülüyor işte elde değil. Kanda çıkıp teste çıkmaması da ne bileyim insanın aklına kötü şeyler geliyorBak birsürü yalancı testler var -
korkutma kendını şurda sabaha bısey kalmamış yarın sonucuna bakarsın düştüyse oturur istediğin kadar üzülürsün bacım ama şimdi oturup üzülüp olduysa bebene eziyet etme