• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 30 kaset test negatif

Badees

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2025
51
18
3
29
Kızlarr acil bakar mısınız.

Üç gün önce kan testi verdim beta 30 çıkmıştı bugün iki adet erken gebelik testi yaptım ikiside negatif silik çizgi bile yok. Bu durum normal mi? Hamile değilsem beta neden 30 olsun 🙁🙁

Üç gün önce kan testi verdim beta 30 çıkmıştı bugün iki adet erken gebelik testi yaptım ikiside negatif silik çizgi bile yok. Bu durum normal mi? Hamile değilsem beta neden 30 olsun 🙁🙁
Kimyasal geçirmiş olabilirsiniz yarın tekrar kan verin bence🥰

Kimyasal olmuş olabilirsiniz bence de. Yumurta dölleniyor ama tutunamıyor beta biraz yükselip düşüyor ve adet oluyorsunuz.

Peki sonrası için bebek oluşumuna bir zararı var mı 🙁
Sonraki aylar için bir zararı yok. Hatta olumlu tarafı bize şunu gösteriyor. En azından tüplerin açık ve döllenebiliyor 🌸 İnşallah en yakın en hayırlı zamanda hamile kalırsınız ❤️ Belkide yeni verdiğiniz kan testi olumlu çıkacak stres olmayın hemen

Test yanıltıyor olabilir olumsuz yorumlara kapılıp kendınızı stres edip korkmayın . Yarın bi kan testi daha verın 2 günde bir kan verip %60 artışı takip etmeniz lazım
Teşekkür ederim bu sabah sağlık ocağından vermiştim yarın çıkar dediler inşallah test yanıltıyordur

Sonraki aylar için bir zararı yok. Hatta olumlu tarafı bize şunu gösteriyor. En azından tüplerin açık ve döllenebiliyor 🌸 İnşallah en yakın en hayırlı zamanda hamile kalırsınız ❤️ Belkide yeni verdiğiniz kan testi olumlu çıkacak stres olmayın hemen
Çok teşekkür ederim 🙏

Kimyasal ollabilirsn bidaha kan ver düşmüş de olabilir

Bu erken gebelik testi benim umudumu yok etti yükseleceğine dair umudum kalmadı çok üzdü beni
Bak birsürü yalancı testler var -

korkutma kendını şurda sabaha bısey kalmamış yarın sonucuna bakarsın düştüyse oturur istediğin kadar üzülürsün bacım ama şimdi oturup üzülüp olduysa bebene eziyet etme

Bak birsürü yalancı testler var -

korkutma kendını şurda sabaha bısey kalmamış yarın sonucuna bakarsın düştüyse oturur istediğin kadar üzülürsün bacım ama şimdi oturup üzülüp olduysa bebene eziyet etme
Çok teşekkür ederim yazdıkların beni o kadar rahatlattı ki insan üzülüyor işte elde değil. Kanda çıkıp teste çıkmaması da ne bileyim insanın aklına kötü şeyler geliyor 🙁

Back