• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 28 çıktı adetime 3 gün var

Amin amin inşallah kuzum... Yaz yaz canım. Bizim bir seneyi geçti. İkinci Aşılama yaptık bu ay. Her türlü tavsiyeye açığım 🙏😍
ben de 1 seneye yakın denedim. hiç ummuyodum artık. vitamin kullandım. sperm hızlandırıcı vaginal jel bile kullandım (cok az sürdüm) en son baktık olmuyor sperm attırıcı hap aldık o ay hamile kaldim.

ben de 1 seneye yakın denedim. hiç ummuyodum artık. vitamin kullandım. sperm hızlandırıcı vaginal jel bile kullandım (cok az sürdüm) en son baktık olmuyor sperm attırıcı hap aldık o ay hamile kaldim.
O hapın adı ne canım? Reçeteli mi?

Prooceed kullanıyoruz biz ama başkası da varsa tabi doktora sorarak kullanabiliriz canım
ay bizde onu kullandık bi de zorla her sabah ve aksam bitter cikolata ve muz yedırdım:D
o prooceed ile beraber keçi boynuzu önermişti doktor.
vajinal jel kullanıyodum ben cok zorlandım cunku o da Ainara’idi. doktor tavsiyesi o da.

ay bizde onu kullandık bi de zorla her sabah ve aksam bitter cikolata ve muz yedırdım:D
o prooceed ile beraber keçi boynuzu önermişti doktor.
vajinal jel kullanıyodum ben cok zorlandım cunku o da Ainara’idi. doktor tavsiyesi o da.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Keçiboynuzu biz de içiyoruz. Bitter çikolata ve muza yüklenelim bakalım biraz da. Jele de bakacağım.

Tamam canım çok teşekkür ederim. Keçiboynuzu biz de içiyoruz. Bitter çikolata ve muza yüklenelim bakalım biraz da. Jele de bakacağım.
cok yukselttıgını duydum ki biz yorgunluktan sadece yumurtlama gününü takıp ediyorduk düşün. 1 sene olcakti neredeyse deneyeli. ondan şok oldum.

Evet canım. Hayırlı olsun. İki günde bir test verip iki kat arttı mı onu takip etmelisin. O şekilde anlaşılır sağlıklı olup olmadığı
Hayırlı olsun inşallah canım benim de 28 çıktı dün 10 gün vardı kana tahlili beta hcg 28 çıktı

Back