- 17 Ekim 2022
- 182
- 156
- 31
15 nisan son adet baslangiç günümdü. 24 nisan itibariyle deneme yaptım. 2 gün arayla son ilişkimde 4 mayis.Son adet tarihiniz hangi gündü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 nisan son adet baslangiç günümdü. 24 nisan itibariyle deneme yaptım. 2 gün arayla son ilişkimde 4 mayis.Son adet tarihiniz hangi gündü
ben de 1 seneye yakın denedim. hiç ummuyodum artık. vitamin kullandım. sperm hızlandırıcı vaginal jel bile kullandım (cok az sürdüm) en son baktık olmuyor sperm attırıcı hap aldık o ay hamile kaldim.Amin amin inşallah kuzum... Yaz yaz canım. Bizim bir seneyi geçti. İkinci Aşılama yaptık bu ay. Her türlü tavsiyeye açığım
Bugün tam 5+0 olman gerekiyor o zaman hayırlı olsun tebrik ederim15 nisan son adet baslangiç günümdü. 24 nisan itibariyle deneme yaptım. 2 gün arayla son ilişkimde 4 mayis.
O hapın adı ne canım? Reçeteli mi?ben de 1 seneye yakın denedim. hiç ummuyodum artık. vitamin kullandım. sperm hızlandırıcı vaginal jel bile kullandım (cok az sürdüm) en son baktık olmuyor sperm attırıcı hap aldık o ay hamile kaldim.
hala doktora gorunmedim bi kan verdım doktora gitsem evet tamam diyip emin olcam. cook teşekkür ederim guzel dileklerin icinBugün tam 5+0 olman gerekiyor o zaman hayırlı olsun tebrik ederim
ecz’den aldım ama doktora gidiyorsan söyliyim ilacı yine de ama ona da danışsan olur mu biz de burdan birinden görüp aldık reçeteli değil cünkü.O hapın adı ne canım? Reçeteli mi?
Keseyide görürsünüz gittiğiniz de büyük ihtimalle zatenhala doktora gorunmedim bi kan verdım doktora gitsem evet tamam diyip emin olcam. cook teşekkür ederim guzel dileklerin icin
inşallah görürsem rahat edicem cok şoktayım o yuzdenKeseyide görürsünüz gittiğiniz de büyük ihtimalle zaten
Prooceed kullanıyoruz biz ama başkası da varsa tabi doktora sorarak kullanabiliriz canımecz’den aldım ama doktora gidiyorsan söyliyim ilacı yine de ama ona da danışsan olur mu biz de burdan birinden görüp aldık reçeteli değil cünkü.
ay bizde onu kullandık bi de zorla her sabah ve aksam bitter cikolata ve muz yedırdımProoceed kullanıyoruz biz ama başkası da varsa tabi doktora sorarak kullanabiliriz canım
Tamam canım çok teşekkür ederim. Keçiboynuzu biz de içiyoruz. Bitter çikolata ve muza yüklenelim bakalım biraz da. Jele de bakacağım.ay bizde onu kullandık bi de zorla her sabah ve aksam bitter cikolata ve muz yedırdım
o prooceed ile beraber keçi boynuzu önermişti doktor.
vajinal jel kullanıyodum ben cok zorlandım cunku o da Ainara’idi. doktor tavsiyesi o da.
cok yukselttıgını duydum ki biz yorgunluktan sadece yumurtlama gününü takıp ediyorduk düşün. 1 sene olcakti neredeyse deneyeli. ondan şok oldum.Tamam canım çok teşekkür ederim. Keçiboynuzu biz de içiyoruz. Bitter çikolata ve muza yüklenelim bakalım biraz da. Jele de bakacağım.
Bugün tekrar kan testi yaptim 56 ya yükseldi iki katına çıkmış oldu. Bakalım pazartesi günü randevum varCanım son durumun ne?
Oh mis çok şükür canım. Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallahBugün tekrar kan testi yaptim 56 ya yükseldi iki katına çıkmış oldu. Bakalım pazartesi günü randevum var
Oh mis çok şükür canım. Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Amin inşallahh allah isteyen herkese nasip etsinOh mis çok şükür canım. Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah
Hyr yapmadım cnm ya okadar negatif gördüm ki elim gitmiyor yapmayaCanım test yaptın mı? Benim de bugün adet günüm. Bekliyorum daha test yapmadım. Yarın yapacağım gecikirsem