- 17 Ekim 2022
- 182
- 156
- 31
hiç yoktu yerleşme kanaması olmadı. adetim gecikti oyle anladımHayırlı olsun.belirtileri varmiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç yoktu yerleşme kanaması olmadı. adetim gecikti oyle anladımHayırlı olsun.belirtileri varmiydi
Hayırlı olsun iki güne artışını takıp etmelisinizAdetime 3 gün var erken gebelik test yaptim çift cizgi gittim kan testi vermeye 28 çıktı normal mı?
Normalde ilk testim adetimxen önce 23 su sonra iki gündür adet görüyorum leke gibi yoğun oluyor bazen iki gün önce 36 ydi şimdi 70 oldu doktor hafatta cumaya geri gel bakalım dedi bugün yazdım bende. Parça geldi dihe düşürüyor olabilrsiniz dediİkinci testi ne zaman vereceksin canım? Ancak öyle anlayabilirsin sağlıklı mı değil mi
Evet ben öyle biliyorumbilmedigim icin soruyorum kusura bakma 5 haftalık gibi yani 1600 değer
Hayırlısı canım umarım bebişin senledirNormalde ilk testim adetimxen önce 23 su sonra iki gündür adet görüyorum leke gibi yoğun oluyor bazen iki gün önce 36 ydi şimdi 70 oldu doktor hafatta cumaya geri gel bakalım dedi bugün yazdım bende. Parça geldi dihe düşürüyor olabilrsiniz dedi
rapor da bugun cıkmısEvet ben öyle biliyorum
rapor da bugun cıkmış
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman nasip olsun bende de regl gecikti ama hep negatif gördüğüm için yapmak istemiyorum mümkünse hamileliginizi öğrenmeden önce belirtilerinin nelerdi belirti varmiydi yazarsnaiz sevinirimşimdi gittim kan verdim kızlar muhtemelen 2 haftalık felan
cok teşekkür ederimAynn 5 haftalık
Nasıl belitiler yaşadın canmcok teşekkür ederim
adet gecikmesi hariç hiç yaşamadim. 4 gün o da. bir de adet zamanımda adet sancısına benzer cok az sızıNasıl belitiler yaşadın canm
Ne bilim gazdi siskinlikti bel ağrısı kabızlık göğüste şişme ağrı felan hiçbiri yokmuydu hep diyorlar ya kabız hamileliğin en belirgin belirtisi benimde günüm gevtide ondna merak ettimadet gecikmesi hariç hiç yaşamadim. 4 gün o da. bir de adet zamanımda adet sancısına benzer cok az sızı
gögüs agrimda cok azdı. dedigim gibi adet gecıkmeme yordum. eczaneye gittim, erken gebelık testi aldım. gecıkse bile onu yapın benceNe bilim gazdi siskinlikti bel ağrısı kabızlık göğüste şişme ağrı felan hiçbiri yokmuydu hep diyorlar ya kabız hamileliğin en belirgin belirtisi benimde günüm gevtide ondna merak ettim
Ayy Allah bize de böyle sonuçlar görmeyi nasip etsin. Çok duygulandım maşallah kuzum sizeanca bugün düştü sonuc. bu normal mi?
Benim de bugün adet günüm. Henüz gelmedi. Sürekli kendimi dinliyorum. Karnım mı ağrıyor diye. Çok şükür şimdilik gelen giden yok inşallah ben de böyle güzel haberlerimi paylaşırım sizinleadet gecikmesi hariç hiç yaşamadim. 4 gün o da. bir de adet zamanımda adet sancısına benzer cok az sızı
Canım test yaptın mı? Benim de bugün adet günüm. Bekliyorum daha test yapmadım. Yarın yapacağım gecikirsemNe bilim gazdi siskinlikti bel ağrısı kabızlık göğüste şişme ağrı felan hiçbiri yokmuydu hep diyorlar ya kabız hamileliğin en belirgin belirtisi benimde günüm gevtide ondna merak ettim
ben cok ınanıyorum harıka olacak gör bak dualarım seninle hep. eğer bu ay es geçerse (Allah korusun) yaz ben 1 sene olacak neredeyse denedıklerımı yazayım.Benim de bugün adet günüm. Henüz gelmedi. Sürekli kendimi dinliyorum. Karnım mı ağrıyor diye. Çok şükür şimdilik gelen giden yok inşallah ben de böyle güzel haberlerimi paylaşırım sizinle
Amin amin inşallah kuzum... Yaz yaz canım. Bizim bir seneyi geçti. İkinci Aşılama yaptık bu ay. Her türlü tavsiyeye açığımben cok ınanıyorum harıka olacak gör bak dualarım seninle hep. eğer bu ay es geçerse (Allah korusun) yaz ben 1 sene olacak neredeyse denedıklerımı yazayım.
Son adet tarihiniz hangi gündüben cok ınanıyorum harıka olacak gör bak dualarım seninle hep. eğer bu ay es geçerse (Allah korusun) yaz ben 1 sene olacak neredeyse denedıklerımı yazayım.