Beta 28 çıktı adetime 3 gün var

İkinci testi ne zaman vereceksin canım? Ancak öyle anlayabilirsin sağlıklı mı değil mi
Normalde ilk testim adetimxen önce 23 su sonra iki gündür adet görüyorum leke gibi yoğun oluyor bazen iki gün önce 36 ydi şimdi 70 oldu doktor hafatta cumaya geri gel bakalım dedi bugün yazdım bende. Parça geldi dihe düşürüyor olabilrsiniz dedi

Normalde ilk testim adetimxen önce 23 su sonra iki gündür adet görüyorum leke gibi yoğun oluyor bazen iki gün önce 36 ydi şimdi 70 oldu doktor hafatta cumaya geri gel bakalım dedi bugün yazdım bende. Parça geldi dihe düşürüyor olabilrsiniz dedi
Hayırlısı canım 😔 umarım bebişin senledir

anca bugün düştü sonuc. bu normal mi?

Eklentiler

• 40B81CF3-037E-42E1-9D4D-1C00FDA194A4.png
    40B81CF3-037E-42E1-9D4D-1C00FDA194A4.png
    121,2 KB · Görüntüleme: 82
şimdi gittim kan verdim kızlar muhtemelen 2 haftalık felan
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına alman nasip olsun bende de regl gecikti ama hep negatif gördüğüm için yapmak istemiyorum mümkünse hamileliginizi öğrenmeden önce belirtilerinin nelerdi belirti varmiydi yazarsnaiz sevinirim

adet gecikmesi hariç hiç yaşamadim. 4 gün o da. bir de adet zamanımda adet sancısına benzer cok az sızı
Ne bilim gazdi siskinlikti bel ağrısı kabızlık göğüste şişme ağrı felan hiçbiri yokmuydu hep diyorlar ya kabız hamileliğin en belirgin belirtisi benimde günüm gevtide ondna merak ettim

Ne bilim gazdi siskinlikti bel ağrısı kabızlık göğüste şişme ağrı felan hiçbiri yokmuydu hep diyorlar ya kabız hamileliğin en belirgin belirtisi benimde günüm gevtide ondna merak ettim
gögüs agrimda cok azdı. dedigim gibi adet gecıkmeme yordum. eczaneye gittim, erken gebelık testi aldım. gecıkse bile onu yapın bence

adet gecikmesi hariç hiç yaşamadim. 4 gün o da. bir de adet zamanımda adet sancısına benzer cok az sızı
Benim de bugün adet günüm. Henüz gelmedi. Sürekli kendimi dinliyorum. Karnım mı ağrıyor diye. Çok şükür şimdilik gelen giden yok 🙏🙏🙏 inşallah ben de böyle güzel haberlerimi paylaşırım sizinle 🧿

Canım test yaptın mı? Benim de bugün adet günüm. Bekliyorum daha test yapmadım. Yarın yapacağım gecikirsem

Benim de bugün adet günüm. Henüz gelmedi. Sürekli kendimi dinliyorum. Karnım mı ağrıyor diye. Çok şükür şimdilik gelen giden yok 🙏🙏🙏 inşallah ben de böyle güzel haberlerimi paylaşırım sizinle 🧿
ben cok ınanıyorum harıka olacak gör bak❤️🤲🏽 dualarım seninle hep. eğer bu ay es geçerse (Allah korusun) yaz ben 1 sene olacak neredeyse denedıklerımı yazayım.

ben cok ınanıyorum harıka olacak gör bak❤️🤲🏽 dualarım seninle hep. eğer bu ay es geçerse (Allah korusun) yaz ben 1 sene olacak neredeyse denedıklerımı yazayım.
Amin amin inşallah kuzum... Yaz yaz canım. Bizim bir seneyi geçti. İkinci Aşılama yaptık bu ay. Her türlü tavsiyeye açığım 🙏😍

X