- 20 Ekim 2018
- 2.309
- 3.665
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahAdetime 3 gün var erken gebelik test yaptim çift cizgi gittim kan testi vermeye 28 çıktı normal mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahAdetime 3 gün var erken gebelik test yaptim çift cizgi gittim kan testi vermeye 28 çıktı normal mı?
Wauuw şahanee kuzummmmmm hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahdoktor süphelerin dogru kadın doguma git dedi değerimde 1600’müş :)
Allah razi olsun cok cok teşekkür ederimWauuw şahanee kuzummmmmm hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah
Kaç gün gecikti adetin canım? Değerin çok güzel çıkmış. Yumurtlamadan kaç gün sonra hatırlıyor musun? Ben şimdi çatlamanın 12. Günündeyim.Allah razi olsun cok cok teşekkür ederim
4 gün gecikmisti. hiç ummuyodum cunku hava degisimi sebebi sandım.Kaç gün gecikti adetin canım? Değerin çok güzel çıkmış. Yumurtlamadan kaç gün sonra hatırlıyor musun? Ben şimdi çatlamanın 12. Günündeyim.
Hayirli olsun
Canım son durumun ne?Maşallah
Yarın tekrar kan test vereceğim inşallah yükselmiştirCanım son durumun ne?
Benim böyle çıktı testim kanda negatif çıktı. Sen kan testi verdin mi canım inş sende vardırkızlar gebe miyim
Şimdi baktım tekrar da kan değerin harika çıkmış maşallah. Allah tamamına erdirsin canım bize de dua et testime tekrar baktım seninkinden biraz daha silik ama net. Benim testler neden böyle çıkıyor hala anlamadım ama, idrarda fazla beklettim galiba sen kaç sn beklettin testini4 gün gecikmisti. hiç ummuyodum cunku hava degisimi sebebi sandım.
yumurtlamam 27 nisan 2 mayıs arasıydı. o yuzden 3 haftalik diye dusunuyorum. 1600 değer ne onu bile bilmiyorum
Allah en güzel haberleri aldırmak nasip eylesin sizlere de.
Canımmm Allahım gonlune göre versın inşallahhh. canım vallahi benımkı erken gebelik testiydi gecıkme oldugu halde ecz. onu verdi. 30 sanıye de cıktı. önceden hep net tek çizgi olurdu.Şimdi baktım tekrar da kan değerin harika çıkmış maşallah. Allah tamamına erdirsin canım bize de dua et testime tekrar baktım seninkinden biraz daha silik ama net. Benim testler neden böyle çıkıyor hala anlamadım ama, idrarda fazla beklettim galiba sen kaç sn beklettin testini
Benim testim şuan 70 ama benden sürekli parça feliyor analmadin bu nedirEvet canım. Hayırlı olsun. İki günde bir test verip iki kat arttı mı onu takip etmelisin. O şekilde anlaşılır sağlıklı olup olmadığı
İkinci testi ne zaman vereceksin canım? Ancak öyle anlayabilirsin sağlıklı mı değil miBenim testim şuan 70 ama benden sürekli parça feliyor analmadin bu nedir
Peki idrara tutma süren nasıldı 5 sn mi 10-20 sn miCanımmm Allahım gonlune göre versın inşallahhh. canım vallahi benımkı erken gebelik testiydi gecıkme oldugu halde ecz. onu verdi. 30 sanıye de cıktı. önceden hep net tek çizgi olurdu.
5 saniye öneriyodu ben hızlı saymışımdır diye 6 saniye de çektim :)Peki idrara tutma süren nasıldı 5 sn mi 10-20 sn mi
Vajinal ultrason da kese gözükür bu değerlekızlar bir de, 1600 değer kaç haftalığa denk geliyor. mayıs bası diye düşünüyorum ama. hiç bilmiyorum sizler kadar. perşembe rand. bulabildim anca
5 haftadan büyük benceV
Vajinal ultrason da kese gözükür bu değerle
bilmedigim icin soruyorum kusura bakma 5 haftalık gibi yani 1600 değer5
5 haftadan büyük bence
bilmedigim icin soruyorum kusura bakma 5 haftalık gibi yani 1600 değeri