Beta 28 çıktı adetime 3 gün var

Kaç gün gecikti adetin canım? Değerin çok güzel çıkmış. Yumurtlamadan kaç gün sonra hatırlıyor musun? Ben şimdi çatlamanın 12. Günündeyim.
4 gün gecikmisti. hiç ummuyodum cunku hava degisimi sebebi sandım.
yumurtlamam 27 nisan 2 mayıs arasıydı. o yuzden 3 haftalik diye dusunuyorum. 1600 değer ne onu bile bilmiyorum
Allah en güzel haberleri aldırmak nasip eylesin sizlere de.

Canım son durumun ne? QUOTE="di1araa, post: 74626941, member: 1063543"]
Maşallah 🧿
[/QUOTE]

4 gün gecikmisti. hiç ummuyodum cunku hava degisimi sebebi sandım.
yumurtlamam 27 nisan 2 mayıs arasıydı. o yuzden 3 haftalik diye dusunuyorum. 1600 değer ne onu bile bilmiyorum
Allah en güzel haberleri aldırmak nasip eylesin sizlere de.
Şimdi baktım tekrar da kan değerin harika çıkmış maşallah. Allah tamamına erdirsin canım bize de dua et🌺 testime tekrar baktım seninkinden biraz daha silik ama net. Benim testler neden böyle çıkıyor hala anlamadım ama, idrarda fazla beklettim galiba sen kaç sn beklettin testini

Şimdi baktım tekrar da kan değerin harika çıkmış maşallah. Allah tamamına erdirsin canım bize de dua et🌺 testime tekrar baktım seninkinden biraz daha silik ama net. Benim testler neden böyle çıkıyor hala anlamadım ama, idrarda fazla beklettim galiba sen kaç sn beklettin testini
Canımmm Allahım gonlune göre versın inşallahhh. canım vallahi benımkı erken gebelik testiydi gecıkme oldugu halde ecz. onu verdi. 30 sanıye de cıktı. önceden hep net tek çizgi olurdu.

Canımmm Allahım gonlune göre versın inşallahhh. canım vallahi benımkı erken gebelik testiydi gecıkme oldugu halde ecz. onu verdi. 30 sanıye de cıktı. önceden hep net tek çizgi olurdu.
Peki idrara tutma süren nasıldı 5 sn mi 10-20 sn mi😊

kızlar bir de, 1600 değer kaç haftalığa denk geliyor. mayıs bası diye düşünüyorum ama. hiç bilmiyorum sizler kadar. perşembe rand. bulabildim anca :KK43:

X