Beta 76

feygey

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
117
35
13
Arkadaşlar erken gebelik testi ve beta değerimle (76) hamile olduğumu öğrendim,yalnız adet dönemime 3 gün var 23 martta adet olacaktım bu değer normal mi ??

Yarın verin tekrar bi artışa bakın sonra bi de pazartesi verirsiniz artış iyiyse zaten mecbur bekliceksiniz 1 hafta 10 gün keseyi görmek için

Dün yeniden verdim 1 gün arayla 117 çıktı umarım sağlıklı ilerler 🙏 sizce normal mi 1 gün arayla böyle çıkması
2 günde bir en az 2 katı artış olması lazımmış siz kanı dün değil de bugün verseydiniz keşke 2 kat artmış mı bakardınız

2 günde bir en az 2 katı artış olması lazımmış siz kanı dün değil de bugün verseydiniz keşke 2 kat artmış mı bakardınız
Gidip acil de vermek istemedim açıkçası,sağlık ocağı açıkken vereyim dedim tam 9 saat sonra tekrar verdim bir gün bile olmadı açıkçası 117 olarak ölçülmüş,pazartesi tekrar vermeyi düşünüyorum

Gidip acil de vermek istemedim açıkçası,sağlık ocağı açıkken vereyim dedim tam 9 saat sonra tekrar verdim bir gün bile olmadı açıkçası 117 olarak ölçülmüş,pazartesi tekrar vermeyi düşünüyorum
Pardon 12 saat

Merhaba ben de idrar testi yaptım negatif çıktı kan verdim bugün değerim 30 çıktı aşırı bel ağrım olduğu için test yaptım sizce hamile miyim

Back
X