Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Hayırlı olsun. İki günde bir test verip iki kat arttı mı onu takip etmelisin. O şekilde anlaşılır sağlıklı olup olmadığıAdetime 3 gün var erken gebelik test yaptim çift cizgi gittim kan testi vermeye 28 çıktı normal mı?
Teşekkür ederim.Evet canım. Hayırlı olsun. İki günde bir test verip iki kat arttı mı onu takip etmelisin. O şekilde anlaşılır sağlıklı olup olmadığı
Eve canım hayırlı olsun. Kaset test yapmanı öneririm. Erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Kasette de çıkarsa kan vermelisinkızlar gebe miyim
Benimde böyleydi. Kan testi verdim pozitif çıktı.kızlar gebe miyim
şimdi gittim kan verdim kızlar muhtemelen 2 haftalık felanBenimde böyleydi. Kan testi verdim pozitif çıktı.
Eve canım hayırlı olsun. Kaset test yapmanı öneririm. Erken gebelik testleri yanıltabiliyor. Kasette de çıkarsa kan vermelisin
Hayirli olsunşimdi gittim kan verdim kızlar muhtemelen 2 haftalık felan
Ay hemen çıksa keşke sonucun. Ne zamana çıkar dediler? Bizi de haberdar et mutlaka kuzum. İnşallah gebesindirşimdi gittim kan verdim kızlar muhtemelen 2 haftalık felan
ne tatlısın cok cok teşekkür ederim ben nerden anlıcam tahlılden bir bilgin var mıAy hemen çıksa keşke sonucun. Ne zamana çıkar dediler? Bizi de haberdar et mutlaka kuzum. İnşallah gebesindir
cok teşekkür ederim cokHayirli olsun
Canım değerin 5 üstü çıkarsa gebesin demek oluyor. Sonra iki günde bir kan tahlili vereceksin. En az %66 artması lazım değerin. O zaman sağlıklı gebelik oluyor. Perşmebe-cumartesi vereceksin kanı ve aynı saatlerde olması lazım ki değerin güzel çıksınne tatlısın cok cok teşekkür ederim ben nerden anlıcam tahlılden bir bilgin var mı
aaa ben hiç bilmiyordum. cok cok teşekkür ederim bu çıksın hemen size danısayım bilmiyorum ben hiç. ne kadae teşekkür etsem azCanım değerin 5 üstü çıkarsa gebesin demek oluyor. Sonra iki günde bir kan tahlili vereceksin. En az %66 artması lazım değerin. O zaman sağlıklı gebelik oluyor. Perşmebe-cumartesi vereceksin kanı ve aynı saatlerde olması lazım ki değerin güzel çıksın
İnşallah hamilesindir canımaaa ben hiç bilmiyordum. cok cok teşekkür ederim bu çıksın hemen size danısayım bilmiyorum ben hiç. ne kadae teşekkür etsem az
amin isteyen herkes öyledir tek dilegim ve duamİnşallah hamilesindir canım
Hayirli olsun benimde uc gun kala 17cikmisti. Uc aylik olacaz cok sukurAdetime 3 gün var erken gebelik test yaptim çift cizgi gittim kan testi vermeye 28 çıktı normal mı?
MaşallahHayirli olsun benimde uc gun kala 17cikmisti. Uc aylik olacaz cok sukur
doktor süphelerin dogru kadın doguma git dedi değerimde 1600’müş :)İnşallah hamilesindir canım
Maşallahdoktor süphelerin dogru kadın doguma git dedi değerimde 1600’müş :)