Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta 21 nisan 49 23 nisan 35 e düştü bugün kanamam oldu kimyasal gebelik olabilir mi yoksa dış gebelik mi😞
Değerler küçük olduğu için kimyasal olma ihtimali yüksek kanamanız yakın zamanda biterse hcg baktırın o zaman daha netleşir duruma göre doktora gidersiniz
Değerler küçük olduğu için kimyasal olma ihtimali yüksek kanamanız yakın zamanda biterse hcg baktırın o zaman daha netleşir duruma göre doktora gidersiniz
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim kimyasal gebelik gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi inşallah kimyasaldır dış gebelikten korkuyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim kimyasal gebelik gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi inşallah kimyasaldır dış gebelikten korkuyorum