Beta 21 nisan 49 23 nisan 35 e düştü bugün kanamam oldu kimyasal gebelik olabilir mi yoksa dış gebelik mi😞

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
275
88
18
27
Beta
14 nisan 29.8
16 nisan 38.4
21 nisan 49.8
23 nisan 35.3 bugün kanamam oldu hala devam ediyor kanama sizce bu dış gebelik mi kimyasal gebelik mi

Beta
14 nisan 29.8
16 nisan 38.4
21 nisan 49.8
23 nisan 35.3 bugün kanamam oldu hala devam ediyor kanama sizce bu dış gebelik mi kimyasal gebelik mi
Değerler küçük olduğu için kimyasal olma ihtimali yüksek kanamanız yakın zamanda biterse hcg baktırın o zaman daha netleşir duruma göre doktora gidersiniz

Beta
14 nisan 29.8
16 nisan 38.4
21 nisan 49.8

Merhaba dış gebelikte beta değeri az da olsa artmaya devam eder iki günde büyük oranda düştüğü için, kanamanız da olduğu için kimyasal gebeliktir

Değerler küçük olduğu için kimyasal olma ihtimali yüksek kanamanız yakın zamanda biterse hcg baktırın o zaman daha netleşir duruma göre doktora gidersiniz
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim kimyasal gebelik gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi inşallah kimyasaldır dış gebelikten korkuyorum

Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim değer iyi düşmüş kimyasal gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi banada kimyasal gibi geliyor

Merhaba dış gebelikte beta değeri az da olsa artmaya devam eder iki günde büyük oranda düştüğü için, kanamanız da olduğu için kimyasal gebeliktir
Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim değer iyi düşmüş kimyasal gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi bana da kimyasal gibi geliyor

Çok teşekkür ederim cevabınız için doktora gittim kimyasal gebelik gibi görünüyor 2 gün sonra kan ver dedi inşallah kimyasaldır dış gebelikten korkuyorum
Değildir muhtemelen onda değerler baya yüksek oynuyor hatta kese vs oluşmuş oluyor genelde sizin değerler daha çok düşük bişey olmaz Allah'ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…