Bu degeriniz 2den dusuktur demek o kadar çok gordum ki bu sonucu en nefret ettigim sonuc olur kendisi. Zor durumdayim demissiniz neden oyle dedinizMerhaba bugün adet günümdü olmadım erken gebelik testi yaptım 2 çizgiyi de gördüm kan verdin <2 çıktı sonucum Şuan negatif midir yoksa bi kaç gün sonra yükselir mi çok zor durumdayım
Bebek istiyoruz eşimle sürekli kafama takıyorum ilk defa belirtileri yaşadım kasıklarım ağrıyo adet olmadım bu şekilde sonuç aldım adetim düzenlidir bugün olmadım acaba yükselir mi bilmiyorum 2 den küçüktür dediniz ama kaç olduğu da belli olmuyor 1 den küçük olsa 1 derlermiydi acaba Allah razı olsun cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimBu degeriniz 2den dusuktur demek o kadar çok gordum ki bu sonucu en nefret ettigim sonuc olur kendisi. Zor durumdayim demissiniz neden oyle dediniz
5 ten küçük negatif olarak kabul edilirAşko benim adet tarihime 10 gün varken <5 çıktı negatif dediler , bende anlamadım neye göre ? Tamam < küçüktür işareti ama , 5 te yüksek değil mi
Aşko benim adet tarihime 10 gün varken <5 çıktı negatif dediler , bende anlamadım neye göre ? Tamam < küçüktür işareti ama , 5 te yüksek değil mi
Adetten kaç gün sonra baz alınır acaba çok stressssssli bekleyiş5 ten küçük negatif olarak kabul edilir
Evet biliyorum , ama normal değerlere göre de bi tık yüksek geldi çünkü be daha önce yaptırdım hep 0,100 çıkmıştı . Birde adet tarihime 10 gün var , migde rahatsızlığı için gitmiştim ilaç vermeden yapmış doktor böyle çıktı , doktor negatif dedi ama ben şüphede kaldım5 ten küçük negatif olarak kabul edilir
Ay canım iyisallah öyleyizdir Allah hayırlı kılsın bizlere de nasıp etsin iyisallahKesinlikle katılıyorum canım benim bu nasıl bir sonuç ya 5 dem küçük yazmışlar ama 4 den küçük olsa 4 yazarlardı diye düşünüyorum bebişim inşallah hamilesindir
10 gün kalmışsa belli olmayabilir siz yine de ağır ilaç almayınEvet biliyorum , ama normal değerlere göre de bi tık yüksek geldi çünkü be daha önce yaptırdım hep 0,100 çıkmıştı . Birde adet tarihime 10 gün var , migde rahatsızlığı için gitmiştim ilaç vermeden yapmış doktor böyle çıktı , doktor negatif dedi ama ben şüphede kaldım
Bugün beta verse çıkar bence az çok belli olur ,Adete 2 3 gün kala kesin sonuç verir adet günü ya da adet gecikmesi sonrası beta yüksek çıkar baya
Kaç gün var regleBugün beta verse çıkar bence az çok belli olur ,
Sizinkine göre benim ki yüksek ama bana da negatif diyorlar bakalım nasıp canımBenim de adetime 7 gün vardı dayanamadım kanda baktırıyım dedim ama <1.2 diyor. Pozitife döner mi acaba bir haftada olsa yine de cıkar mıydı bilemedim